Είτε πρόκειται για μια τεράστια τσάντα είτε για το blazer σου, πολλές φορές το ντύσιμο σου ζητάει ΑΥΤΗ την ξεχωριστή πινελιά για να γίνει - όπως λέμε και στο χωριό μου - catchy. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία, ούτε να πηγαίνεις για ψώνια κάθε εβδομάδα, καθώς με κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, μπορείς να αναδείξεις το πιο απλό σου σύνολο! (ξέρεις, ακόμη και κλασικό τζιν με το λευκό σου T-shirt)

1. Εντυπωσιακά κοσμήματα. Μπορεί να είναι ένα κολιέ, σκουλαρίκια ή ακόμη και πολλά βραχιόλια που θα δημιουργήσουν το τέλειο arm candy. Εδώ, έχεις το περιθώριο να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά, λεπτά αξεσουάρ που θα συνθέσουν ένα εντυπωσιακό layering ή πιο βαριά κοσμήματα που θα δώσουν στο σύνολο σου το στοιχείο εκείνο που του λείπει για να τραβήξει τα βλέμματα.

2. Μονόχρωμα αξεσουάρ. Κάθε φορά που δε βρίσκεις τι να φορέσεις, ρίξτο στη μονοχρωμία, καθώς δίνεται έτσι η ψευδαίσθηση ενός άκρως συγκροτημένου ντυσίματος. Αν καταφέρεις και κερδίσεις το παιχνίδι όσον αφορά στις αποχρώσεις, από εκεί και πέρα, σου μένει να βρεις τα κατάλληλα αξεσουάρ και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις δυναμικά την ημέρα σου!

3. Στρογγυλά γυαλιά ηλίου. Τα συγκεκριμένα κολακεύουν περισσότερο εσένα που έχεις στρογγυλό ή οβάλ πρόσωπο - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εσύ που έχεις πιο έντονες γωνίες δεν μπορείς να τα δοκιμάσεις.  Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου ήταν στο επίκεντρο κατά τη δεκαετία του '70 και στοίχημα ότι αν ψάξεις τα συρτάρια της μαμάς σου, θα βρεις πολύ καλά "διαμάντια" όσον αφορά στα γυαλιά εκείνης της εποχής.

4. Κάτι μεταλλικό. Δε χρειάζεται να έρθει ο Δεκέμβρης και οι γιορτές, να βγουν τα μεταλλικά στη φόρα. Οτιδήποτε μεταλλιζέ (που μπορεί να αφήνει και μερική χρυσόσκονη στο διάβα του) είναι ό,τι πρέπει για τις βόλτες του ΣΚ: φούστες, γόβες, αξεσουάρ, στ' αλήθεια, οτιδήποτε.

5. Ένα καπέλο. Μην περιμένεις να φορέσεις καπέλο μόνο εκείνες τις μέρες που τα μαλλιά σου είναι φριζαρισμένα ή άλουστα (ω ναι, συμβαίνουν κι αυτά). H τελευταία λέξη της μόδας είναι τα καπέλα τύπου floppy ή fedora, που ταιριάζουν εξίσου στο πρωινό σου ντύσιμο  αλλά και στη βραδινή σου έξοδο. Πέρα από το στιλ, ξέρεις, βολεύει και για το κρύο!

xx