Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, οι σουρεαλιστικοί και κεφάτοι The Jaguar Bombs επισκέπτονται για πρώτη φορά το  Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο, και μας υπόσχονται προκαταβολικά ξέφρενους ρυθμούς που θα σας συναρπάσουν.

Οι πιο άψογες μελωδίες τους θα αναμειχθούν με Rockabilly, Surf και Garage Rock αισθητική και με ορισμένους από τους πιο αγαπημένους εφηβικούς pop ύμνους! Παράλληλα, στα decks θα ανέβουν οι Dimitris Lilis & Mr. Z για να μας παρασύρουν με τους dub και electronica ήχους τους. Στόχος τους; Να στηθεί στον κήπο του Ιδρύματος Νιάρχος το πιο κεφάτο, νεανικό και διασκεδαστικό υπαίθριο πάρτι της πόλης!

Η γιορτή θα ξεκινήσει από νωρίς, αφού στις 16:00 θα αρχίσει η πρώτη οργανωμένη ποδηλατική βόλτα, με σημείο εκκίνησης τη Γέφυρα Πουλόπουλου στο Θησείο, και τελικό προορισμό το Ίδρυμα Νιάρχος. Μόλις φτάσουν οι ποδηλάτες στο σημείο Ξέφωτο του πάρκου γύρω στις 18:30, το πάρτι θα ξεκινήσει με ελεύθερη είσοδο για όλους και ενέργεια που θα σε εκτοξεύσει από νωρίς για να ζήσεις ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο…