Ακόμη και αν δεν ασχολείσαι καθόλου με όσα συμβαίνουν στην πόλη, δεν μπορεί να μην έχεις ακούσει για το νεοσύστατο Culture Center του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο! Τα κτήρια που θα στεγάσουν την Εθνική Βιβλιοθήκη και τη νέα σκηνή της Όπερας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής είναι εκπληκτικά. Το ίδιο και το τεράστια πάρκο που το περικλείει, με μοναδική θέα προς την πόλη αλλά και προς την θάλασσα.

Μέχρι το Κέντρο Πολιτισμού να μπει σε κανονική λειτουργία, παρουσιάζει για το κοινό εκδηλώσεις και δεκάδες πολιτιστικές, δημιουργικές και αθλητικές δράσεις για νέους!

Αυτόν τον μήνα λοιπόν όλες οι εκδηλώσεις έχουν ως βασικό στόχο να εμπνεύσουν τους ανθρώπους να βρουν ένα κομμάτι του εαυτού τους μέσα στο πάρκο, να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα το έργο, να το επισκεφθούν και δημιουργήσουν τις δικές τους εμπειρίες. Σίγουρα μια βόλτα στο Ίδρυμα θα σε εμπνεύσει καλλιτεχνικά και θα γεμίσει το ίνσταγκραμ σου με ενδιαφέρουσες πόζες. Επιπλέον, άλλη μια καλή αφορμή για μια μουσική βόλτα, είναι τα Schoolwave Unplugged όπου μπορείς να απολαύσεις τους νεαρούς μουσικούς φίλους σου από το Schoolwave, που θα σε συναρπάσουν με την μουσική και την ενέργειά τους!

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη και περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.SNFCC.org/events