Δύο με τρεις φορές τον μήνα το τρομερό party girl, η Lindsay Lohan, θα διασκεδάζει στην Αθήνα. Ο λόγος; Η διάσημη ηθοποιός ανοίγει το δικό της κλαμπ στο κέντρο της πόλης!

Ή μάλλον καλύτερα… ο Έλληνας σύντροφός της Ντένης Παπαγεωργίου, ανοίγει προς τιμήν της ένα νέο κλαμπ με το όνομά της, με την ίδια να συμπράττει κατά το ήμισυ στο νέο επιχειρηματικό βήμα.

Η Lohan επιβεβαίωσε την είδηση μέσω ενός post στο instagram, όπου και ανέβασε την αφίσα του μαγαζιού που θα κάνει opening το Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Η ιδέα για τον συγκεκριμένο χώρο στην καρδιά της πόλης, ξεκίνησε από τις κοινές καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού στην Μύκονο. Η ίδια εξάλλου είναι γνωστή για την… έξαλλη ζωή της στα κλαμπ της Αμερικής.

Όλη η επιμέλεια του χώρου ανήκει στην Lindsay, που είχε άποψη τόσο στην διακόσμηση όσο και στις μουσικές κατευθύνσεις του κλαμπ. Το εσωτερικό του μαγαζιού θα μοιάζει με ένα πολυτελές εγκαταλειμμένο εργοστάσιο με μπαρόκ λεπτομέρειες και ιδιαίτερο φωτισμό, εντυπωσιακά εφέ και ακριβές ηχητικές εγκαταστάσεις. Φυσικά, στον χώρο θα υπάρχει VIP area αλλά και VVIP. Το Lohan βρίσκεται στο Γκάζι, στην Ιερά Οδό.