Η νέα σεζόν που ξεκίνησε βρίσκει την Μαρίζα Ρίζου να ετοιμάζεται για μια «Μεγάλη Γιορτή»! Έπειτα από έναν χειμώνα και ένα καλοκαίρι γεμάτα sold out εμφανίσεις, μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε τα νέα της κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν από την Feelgood Records στις 17 Οκτωβρίου.

Στην «Μεγάλη Γιορτή» η αγαπημένη μας τραγουδοποιός κι ερμηνεύτρια εξελίσσει τον ήχο της και δημιουργεί με αυθορμητισμό έναν “feel-good” δίσκο με ζωηρά τραγούδια, αισιόδοξους ήχους, παιχνιδιάρικους στίχους αλλά και με εσωστρεφείς στιγμές. Το άλμπουμ περιέχει εννέα τραγούδια, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται τα ήδη γνωστά singles «Είναι Μικρή η Ζωή» και «Πες Μου» που κυκλοφόρησαν τους περασμένους μήνες και τα αγαπήσαμε αμέσως! από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Η Μαρίζα έγραψε σχετικά με τη νέα της δουλειάς: «Πριν λίγες μέρες κάθισα να ακούσω ξανά –μετά από πάρα πολύ καιρό- τον πρώτο δίσκο. Ύστερα, πήγα στο στούντιο για τελικές διορθώσεις. Πήρα ανάσα βαθιά, γεμάτη κλάματα χαράς. “Εξέλιξη” σκέφτηκα. Σε κάποιους θα αρέσει, σε άλλους όχι, όμως εγώ νιώθω καθαρή και ειλικρινής απέναντι σε μένα, αλλά και στον κόσμο που θα με τιμήσει αγοράζοντας αυτόν τον δίσκο. Αληθινά τραγούδια, ευφυείς ενορχηστρώσεις, εξαιρετικοί μουσικοί, ωραίος ήχος. Εγώ ευθύνομαι μόνο για το πρώτο. Μετά, ο Δημήτρης Σιάμπος –παντοντινός συνεργάτης και δικός μου άνθρωπος- με έκανε μάγκα με τις ενορχηστρώσεις του, οι μουσικοί ένας κι ένας ήρθαν με αγάπη και ψυχή να παίξουν. Ο Γιάννης Παξεβάνης πάντα εκεί φύλακας άγγελος και οδηγός μου. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Ευχαριστώ τους γονείς και την αδερφή μου, που είναι η απαραίτητη προϋπόθεση και η βάση για τα “πάντα” μου. Ευχαριστώ τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη που μου μίλησε για το “Ζητάτε να σας πω”, που με έφερε ακόμα πιο κοντά στον μαγικό κόσμο του θεάτρου και που υπήρξε αφορμή για γέλια, ιδέες, τραγούδια. Τέλος, ευχαριστώ όλους εσάς που κρατάτε στα χέρια σας αυτόν τον δίσκο παραμερίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες, αγνοώντας τις ευκολίες του Internet και εκτιμώντας την πολλή αγάπη και προσπάθεια όλων μας, ώστε να συνεχίσουν να κυκλοφορούν ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές. Ανυπομονώ να σας δω σε κάποιο live να τα τραγουδήσουμε παρέα!! Με αγάπη, Μαρίζα»

Άκου ένα από τα νέα της single παρακάτω…