Η ROSES ARE RED είναι η ελληνική εταιρία μεταξωτών ρούχων και εσωρούχων, για την οποία έχουν κάνει λόγο διεθνείς celebrities όπως η Kim Kardashian, αλλά και η Βρετανική Vogue. Μέσα σε δύο μόλις έτη, το brand παρουσιάζει μία επιτυχημένη διεθνή πορεία με εξαγωγές σε Ευρώπη και Ασία.

Η νέα AW16 συλλογή των ROSES ARE RED εμπνέεται από τη loungewear φιλοσοφία και παρουσιάζει μία σειρά από ολομέταξα πουκάμισα, φορέματα και κιμονό.  Χειροποίητες δημιουργίες από απαλό μετάξι συναντούν εμπνευσμένα prints αλλά και μίνιμαλ διχρωμίες, συνθέτοντας μία χειμερινή συλλογή κάτω από τον τίτλο «Feathers for shield». Η πολυτελής κατασκευή, η έμφαση στη λεπτομέρεια, η άνετη εφαρμογή και τα αγνά υφάσματα είναι διαχρονικές αξίες της εταιρίας και κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτή τη σεζόν. Όλα τα ρούχα παράγονται στην Ελλάδα.

Η συλλογή διατίθεται στο rosesarered.gr , στα Tserkov Stores σε Ζυρίχη και Μύκονο, στο Wolf & Badger στο Λονδίνο, στο O2BRA στη Σανγκάη της Κίνας, στη boutique 220 στο Ψυχικό της Αθήνας, στο Belvedere Mykonos Hotel, στην Ioli Boutique στο Κολωνάκι και σε άλλες επιλεγμένες boutiques της Ελλάδας και του εξωτερικού.

http://rosesarered.gr/

https://www.facebook.com/RosesAreRed.gr

https://instagram.com/rosesarered.gr/

Φωτογραφίες