Ακόμα είναι μάλλον νωρίς για να αρχίσουμε να φοράμε τα χειμωνιάτικά μας. Υπάρχουν όμως κάποια αξεσουάρ που ανήκουν στα πιο hot κομμάτια της χειμερινής μόδας τα οποία μπορούμε από τώρα να προσθέσουμε στις εμφανίσεις μας. Επειδή δεν αρκεί να είμαστε fashionistas, πρέπει να και να φαίνεται!

Κάτι με γούνα

Η γούνινη επένδυση ή shearling όπως λέγεται στην ορολογία της μόδας, είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν. Δοκίμασε να κρατήσεις ένα τσαντάκι με γούνα (ή furse από τις λέξεις fun purse) -από συνθετική γούνα, ασφαλώς. Όταν αρχίσει να κρυώνει ο καιρός, μη διαστάσεις να το συνδυάσεις με το γούνινο τζάκετ.

Γυαλιά ηλίου σε γραμμή cat-eye

Η γραμμή cat-eye επανέρχεται δυναμικά στη μόδα και σε κάνει να δείχνει τόσο μα τόσο μοδάτη! Αν παρόλα αυτά θέλεις να ξεχωρίζεις από όσες θα φορέσουν παρόμοια γυαλιά, τόλμησε να επιλέξεις ένα ζευγάρι με μεταλλικό σκελετό που κάνει έντονη αντίθεση με το χρώμα των φακών.

Εντυπωσιακά statement σκουλαρίκια

Ο κανόνας στα κοσμήματα φέτος είναι ένας: όσο πιο εντυπωσιακά τόσο πιο καλά! Επίλεξε μακριά σκουλαρίκια σε στυλ dandy (που είναι επίσης μια από τις μεγαλύτερες τάσεις), με πέτρες. Το ζητούμενο είνια να τραβούν την προσοχή!

Μεταλλικό τσόκερ

Το αγαπημένο κόσμημα των '90s είναι και πάλι εδώ, ιδανικά σε μεταλλική εκδοχή αυτή τη φορά. Ανάλογα με το στυλ σου μπορείς να επιλέξεις ένα απλό χωρίς πέτρες και άλλα στολίδια ή ένα φορτωμένο με αλυσίδες, πέτρες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Κάτι με κρόσσια

Θα είναι παπούτσι; Θα είναι τσάντα; Θα είναι παντελόνι; Θα είναι τζάκετ; Η επιλογή είναι δική σου.

Γόβες στιλέτο σε έντονο χρώμα

Φέτος οι γόβες που περπάτησαν στις πασαρέλες συνδύασαν κλασική γραμμή με έντονη μύτη και τακούνι στιλέτο με έντονες αποχρώσεις και λεπτομέρειες όπως τρουκς και αλυσίδες. Φόρεσέ τις ακόμα και με ένα απλό μονόχρωμο σύνολο και αμέσως θα δώσουν λάμψη και μοναδικό στυλ στην εμφάνισή σου.

Τσάντα ταχυδρόμου

Αυτή τη σεζόν η κλασική σταυρωτή τσάντα εμπλουτίζεται με διακοσμητικά στοιχεία όπως εντυπωσιακές αγκράφες, logos, φούντες ή μεταλλικά λουράκια.