H ηθοποιός Shay Mitchell και ο πιο αγαπημένος μας χαρακτήρας από τη σειρά Pretty Little Liars, Emily Fields, λάνσαρε την πρώτη ολόδική της σειρά κοσμημάτων και έχουμε τρελαθεί - ω ναι, τα θέλουμε όλα! Ήδη παρακολουθώντας την στο Pretty Little Liars είχαμε λατρέψει πολύ το casual chic style της, βασισμένο σε απλά T-shirts και καρό πουκάμισα, αλλά μέσα από αυτή τη σειρά μας δείχνει μια άλλη πλευρά της προσωπικότητάς της, με περισσότερη λάμψη και όγκο στα κοσμήματα.

Λίγο πριν το τέλος της σειράς, Pretty Little Liars (reminder: τον Απρίλιο του 2017 ξεκινούν τα δέκα τελευταία επεισόδια) η Shay βρίσκει ευκαιρία να επεκταθεί επαγγελματικά και σε άλλους τομείς, γι΄αυτό και συνεργάζεται με την εταιρία κοσμημάτων Baublebar που έχει έδρα στη Νέα Υόρκη και κατά καιρούς συνεργάζεται με προσωπικότητες της showbiz για να λανσάρει σύντομες σειρές, όπως ας πούμε έχει κάνει και στο παρελθόν η Olivia Palermo. 

Η 29χρονη ηθοποιός λάνσαρε μια σειρά με 26 ξεχωριστά κομμάτια που περιλαμβάνουν ό,τι θα ήθελε ένα κορίτσι γι' αυτή τη σεζόν, chokers, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, κολιέ και στιλάτα cuff βραχιόλια που διακρίνονται τόσο για το σχέδιο όσο και για την ποιότητά τους.

Ο στόχος της ήταν να δημιουργήσει κομμάτια που θα συνθέσουν ένα mix & match, ιδανικό για κάθε στιλ και ντύσιμο. Υπάρχουν κομμάτια που θα φορούσες σε καθημερινή βάση στη δουλειά κι άλλα που ταιριάζουν αποκλειστικά στην έξοδο.

Οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές καθώς τα σκουλαρίκια ξεκινούν από τα 30$ περίπου ενώ τα κολιέ φτάνουν και μέχρι τα 80$. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ!

xx