Αυτά είναι τα hair trends που ξεχωρίζουν αυτό το φθινόπωρο και θα κυριαρχήσουν και τον επόμενο χειμώνα. Διάλεξε ποιο θα υιοθετήσεις!

Περίπλοκες πλεξούδες

Πες αντίο στις βαρετές, «απλές» πλεξούδες. Το μήνυξα αυτή τη σεζόν είναι «όσο πιο περίπλοκη, τόσο καλύτερα». Να δες, για παράδειγμα, αυτή τη στριφτή κοτσίδα της Chrissy Teigen για να μπεις στο νόημα.

Αξεσουάρ

Χτενάκια, τιάρες, στεκάκια, στρας, πούλιες, φτερά... ό,τι γυαλίζει αυτή τη σεζόν μπαίνει στα μαλλιά μας και κάνει το στυλ μας πιο αστραφτερό από ποτέ!

Χωρίστρα στο (πολύ) πλάι

Αυτή τη σεζόν, ξέχασε τη χωρίστρα στη μέση -ή προς τη μέση- και κάνε μία στο πλάι, όπως η Chloe Kardashion. Για πιο girly style μπορείς να στερεώσεις την άλλη πλευρά

Κότσος

Η μόδα φέτος προτείνει ένα διάλειμμα από τις all time classic αλογοουρές και επιβάλλει να πιάνουμε τα μαλλιά σε κομψούς κότσους. Εάν θέλεις ένα πραγματικά «πριγκιπικό» αποτέλεσμα, κάνε ένα κότσο στο πλάι, όπως αυτός της Kate Middleton.

Τραβηγμένα πίσω

Αυτό το sleek look που τόσο πετυχημένα ακολουθεί η Kim Kardashian είναι πολύ εύκολο και ταυτόχρονα πολύ κομψό! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά μια χαμηλή αλογοουρά τραβώντας τα όλα σφιχτά πάνω από το μέτωπο. Προσοχή: απαιτεί μαλλιά υγιή, λεία και λαμπερά.

Μακρύ κυματιστό καρέ

Το γνωστό πλέον lob εξακολουθεί να κυριαρχεί! Αυτή τη σεζόν είναι λιγότερο στυλιζαρισμένο και πιο σέξυ από ποτέ, χάρη στις χαλαρές μπούκλες που θα πετύχεις χρησιμοποιώντας το σίδερο.

Απόλυτα φυσικά

Σγουρά, σπαστά, ακόμα και φριζαρισμένα, όποιο κι αν είναι το φυσικό look των μαλλιών σου, η μόδα αυτή τη σεζόν σε καλεί να το αγαπήσεις και να το αφήσεις να εκφραστεί χωρίς να προσπαθήσεις να τα τιθασεύσεις με προϊόντα και τεχνικές.