Το μακιγιάζ μπορεί να μην είναι για όλες η πιο διασκεδαστική δραστηριότητα της ημέρας, καθώς άλλες το έχετε με τα πινέλα κι άλλες βαριόμαστε (σαν τρελές) αυτή τη διαδικασία - συμφωνούμε όμως και οι μεν και οι δε ότι είναι απαραίτητο εργαλείο της εμφάνισης μας. Όχι, δεν υπονοώ τίποτα για ατέλειες, απλά όπως και να το κάνουμε, ποια δε θέλει καλοσχηματισμένα χείλη, ομοιόμορφο δέρμα ή έντονα ζυγωματικά; Μ' ένα στόμα, μια φωνή: ΟΛΕΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Σίγουρα θα έχεις ακούσει άπειρα μυστικά ομορφιάς, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά! Διάβασε και τα παρακάτω για να πας το μακιγιάζ σου - πραγματικά- σε άλλο επίπεδο!

1. Για να κάνεις το ρουζ σου να δείχνει φυσικό, το μυστικό βρίσκεται στο προϊόν που θα χρησιμοποιήσεις. Φυσικά, το φυσικό μακιγιάζ είναι τέλειο για την εμφάνιση σου και δύσκολο να το πετύχεις - όχι όμως και ακατόρθωτο! Οι ειδικοί προτείνουν να βάλεις λίγη ποσότητα σε ένα μικρό σημείο των ζυγωματικών σου και να το απλώσεις με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι (τύπου, blender sponge). Έπειτα, με το ίδιο σφουγγαράκι, μπορείς να βάλεις λίγη ενυδατική κρέμα και να την απλώσεις μέχρι να απορροφηθεί από το δέρμα σου. Κάπως έτσι, θα έχεις πετύχει το πιο φυσικό αποτέλεσμα!

2. Για ακόμη πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες, βάλε δυο ειδών μάσκαρα. Κι όλα αυτά για να δώσεις όγκο στις βλεφαρίδες σου! Αρχικά, βάλε καφέ μάσκαρα και μετά μαύρη στη βάση και σε τυχαία σημεία. Αλήθεια, θα το λατρέψεις αυτό το tip γιατί θα σε βολέψει πολύ!

Αποτέλεσμα εικόνας για big lashes gif

3. Για να καλύψεις τους πόρους σου, να ξέρεις υπάρχει ΤΟ κατάλληλο προϊόν. Μπορεί να μη γίνεται να τους ξεφορτωθείς, αλλά υπάρχει αυτό το μαγικό προϊόν που μικραίνει τους πόρους και αποτελεί μια από τις 'άκρως απαραίτητες στρώσεις που χρειάζεσαι πριν απλώσεις το foundation. Το επόμενο βήμα μετά το pore minimizer και το foundation είναι να ψεκάσεις στο πρόσωπο σου ελάχιστη ποσότητα νερού, που θα βοηθήσει το μακιγιάζ να απλωθεί καλύτερα και να καλύψει αποτελεσματικά τους πόρους. Πως θα το κάνεις αυτό: με ένα σπρέυ ντε!

4. Για να μη μεγαλοδείχνεις (εκτός κι αν το θέλεις) μη βάζεις μεταλιζέ/ασημένια σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού. Προτίμησε οποιοδήποτε άλλο χρώμα, εκτός κι αν έχεις σκοπό να δείξεις λίιιιγο μεγαλύτερη - αλλά και πάλι, δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό!

5. Για πιο εντυπωσιακά χείλη, να βάζεις το lipstick πριν το lip liner. Κι όμως, ισχύει όσο τρελό κι αν ακούγεται!  Μπορεί να πηγαίνει ενάντια σε ό,τι είχες μάθει ή σε είχαν συμβουλεύσεις τόσα χρόνια, αλλά δοκίμασε να βάλεις το lipstick κανονικά και μετά να χρησιμοποιήσεις το lip liner για το τελείωμα. Έτσι, η γραμμή είναι πολύ πιο πετυχημένη (και δείχνει φυσική), ενώ το χρώμα είναι πιο έντονο και κολακευτικό.

xx