Στην Ελλάδα το καλοκαίρι δεν τελειώνει πριν μπει για τα καλά ο Οκτώβρης! Και μέχρι τότε, μπορούμε να φοράμε τα φανταστικά ρούχα TIKTO που λατρέψαμε την περασμένη σεζόν!

 

To ρήμα Τίκτω, σημαίνει «γεννώ» και εμπεριέχει την ανεξάντλητη διάθεση για δημιουργικότητα, κάθε φορά κάτι νέο και μια ευχάριστη έκπληξη. Ένα αποτέλεσμα επηρεασμένο από συναισθήματα, εικόνες και στιγμές που μπορεί να αισθανθεί ο καθένας, όπως το φως και τα χρώματα της Ελλάδας μας.

Η ελληνική συλλογή ΤΙΚΤΟ αφορά Premium Cover Ups, με βασικό χαρακτηριστικό τα ανάλαφρα υφάσματα και την ιδιαίτερη και αναγνωρίσιμη ταυτότητα. Απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται άνετα, που επενδύουν σε άριστα υλικά και στις διακοπές θέλουν να βάζουν λίγα, ευκολοσυνδύαστα ρούχα στις βαλίτσες τους που μπορούν να φορεθούν πρωί και βράδυ. Γυναίκες με αυτοπεποίθηση, που κυνηγούν το διαφορετικό και θέλουν να ξεχωρίζουν!

Το ΤΙΚΤΟ προσδοκά να καθιερωθεί σαν το αγαπημένο καλοκαιρινό brand που θα εμπλουτίζει κάθε χρόνο τη συλλογή του με νέα σχέδια και προτάσεις έκπληξη, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα TIKTO Total Summer Look!

 

www.tiktoathens.com

Facebook page: tiktoathens

Intstagram tiktoathens

 

 

Φωτογραφίες