Το φθινόπωρο έχει φτάσει και δε βλέπουμε την ώρα να φορέσουμε τα bomber jackets και τα βελούδινα κολάν μας, τις ζακέτες και τα ζιβάγκο, τα φούτερ και τα πουκάμισα μας. 

Η τάση στα παντελόνια όμως ξέρεις ποια είναι; Τι να προτιμήσεις αυτή τη σεζόν; Τα στενά, τα φαρδιά, τα ψηλόμεσα ή αυτά με τις καμπάνες στο τελείωμα; Θα σου πω αμέσως, λοιπόν. Φέτος, το νέο trend του παντελονιού ακούει στο όνομα Tregging και όπως μπορείς εύκολα να υποθέσεις, πρόκειται για ένα συνδυασμό του κολάν και του παντελονιού. Κι όπως μπορεί να θυμάσαι, 7 χρόνια πριν περίπου ένα παρόμοιο trend βρισκόταν και πάλι στο προσκήνιο - οπότε, αν ψαχουλέψεις την ντουλάπα σου λίγο μπορείς να βρεις μερικά κομμάτια θησαυρούς για τη φετινή σεζόν.

Με ελαστική μέση και πατζάκια, τα treggings θα σε βολέψουν αρκετά στην καθημερινότητα σου, θα σε κολακέψουν και θα ταιριάξουν εξίσου σε πιο επίσημες και ανεπίσημες περιστάσεις. 

Τι διαφορετικό έχουν; Σε σύγκριση με εκείνα που είχαν κυκλοφορήσει το 2009, τα φετινά έχουν πιο σκληρό ύφασμα που εφαρμόζει καλύτερα στο σώμα σου και δίνει καλύτερο σχήμα στους γλουτούς σου. 

Τι σκοπό εξυπηρετούν ακριβώς; Τις ανάγκες του υφασμάτινου κλασικού παντελονιού, με τη διαφορά ότι αυτά δεν πέφτουν μονότονα πάνω στο σώμα σου. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί στη δουλειά και να συνεχίσεις για τα after office drinks σου - αρκεί να θυμηθείς να φορέσεις τις μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο και είναι hot piece για φέτος.

Με τι άλλο να τα φορέσεις; Με μακριά και φαρδιά ρούχα σίγουρα. Δε χρειάζεται να βάλεις την μπλούζα ή το πουκάμισό σου από μέσα (εκτός κι αν το λάστιχο στη μέση το επιτρέπει) αλλά μπορείς να τα αφήσεις να πέφτουν ανέμελα, δημιουργώντας ένα πιο loose ντύσιμο. Αν πάλι θέλεις να παίξεις με λίγο με τους κανόνες του layering, συνδύασε τα με φούτερ κι από μέσα ένα πουκάμισο με εμφανή τελειώματα. Βάλε τα loafers σου για μια τελευταία και χαριστική πινελιά και θα είσαι σίγουρα το πιο κλασάτο άτομο του γραφείου/του κτιρίου/της εταιρίας ολόκληρης.