Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των 5 νέων καταστημάτων DUST+CREAM, της αλυσίδας με τα ελληνικά ποιοτικά καλλυντικά.

Η Φλώρινα, ο Πύργος Ηλείας, το Μαρούσι και τα νησιά Σάμος και Χίος καλωσόρισαν με τον πιο ένθερμο τρόπο τα νέα καταστήματα. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα events, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλη τη γκάμα των ελληνικών προϊόντων της εταιρείας παρέα με guest καλεσμένους τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Κατερίνα Στικούδη, την Κατερίνα Ζαρίφη και την Μαντώ Γαστεράτου. 

Τα καταστήματα καλλυντικών DUST+CREAM, προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να ανακαλύψει τα ελληνικά προϊόντα μακιγιάζ, βερνίκια νυχιών, αρώματα, κρέμες προσώπου και σώματος καθώς και μια μεγάλη γκάμα ειδών προσωπικής περιποίησης, σε πολύ προσιτές τιμές και σε άριστη ποιότητα.

Ενώ παράλληλα, η νέα σειρά προϊόντων καθημερινής περιποίησης XY for him” δίνει τη δυνατότητα πλέον και στο ανδρικό κοινό να γνωρίσει την εξαιρετική ποιότητα των DUST+CREAM

Η αλυσίδα DUST+CREAM, αριθμεί μέχρι σήμερα 46 σημεία πώλησης πανελλαδικά, ενώ το ιδιαίτερα ενεργό e-shop της εταιρείας καλύπτει ακόμη περισσότερες περιοχές.

Σύντομα ένα ακόμη κατάστημα DUST+CREAM "beauty products and more" θα βρίσκεται κοντά σας!

fb: Dust + Cream ''beauty products and more''

Φωτογραφίες