Οι πάσαtempo θα συμμετάσχουν, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, στο φετινό φεστιβάλ που διοργανώνει η HIGHVOLTAGE Productions στο TEXAS SUMMER FESTIVAL 2016
Ένα φεστιβάλ που σκοπός του και φέτος είναι να αφήσει την υπογραφή του ως θεσμός και να αναδείξει νέα συγκροτήματα καθώς για 9η συνεχή χρονιά αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά φεστιβάλ της καλοκαιρινής Αθήνας.


Φέτος το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί σ' ένα από τα νέα Live Venues της Αθήνας, στο ολοκαίνουριο και υπερσύγχρονο MODU, ένα νέο δυναμικό Live Stage με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα , στην σκηνή του οποίου βρεθούν πλήθος καλλιτεχνών για 14 μέρες καταιγιστικών live.

25 JUNE 2016 - SATURDAY - DAY 3
► ΣΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ
► THE ILLUSION FADES
► MOONLIGHT SINNERS THE BAND
► SECRET FAITH
► ΠΑΣΑTEMPO

Καθημερινά η ώρα έναρξης είναι στις 21:00.

Είσοδος 6 ευρώ (με μπύρα)
 

Λεπτομέρειες για το event στο ακόλουθο link

https://www.facebook.com/events/1067770466629556/

Venue: MODU / Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14 / Μεταξουργείο
 

Λίγα λόγια για τους πάσαtempo:

Οι πάσαtempo δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2015 από μέλη των "βετεράνων" Ρίχτερ (ροκ γκρούπ με ελληνικό στίχο) - (Χρήστος Στεφανάκης - τύμπανα, Γιώργος Παππάς - κιθάρα, Βασίλης Σόλας - μπάσο) και στη συνέχεια προστέθηκαν οι Κώστας Σπαής στο τραγούδι και Μιχάλης Μητρούδης στην δεύτερη κιθάρα και συμπλήρωσαν την σύνθεση των "πάσαtempo". Το όνομα "πάσαtempo" μπορεί να ακούγεται σαν το γνωστό έδεσμα που συνοδεύει τις κινηματογραφικές προβολές αλλα στην ουσία βγαίνει απ το "πάσα" και το "tempo" δηλαδή κάνε πάσα (πάσαρε) το tempo! ειναι λοιπόν ένα λογοπαίγνιο ανάμεσα στον πασατέμπο και στον μουσικό όρο tempo. (σας άνοιξε η όρεξη για πασατέμπο????). Ο σκοπός της μπάντας μας είναι να ασχοληθεί αποκλειστικά με διασκευές (ελληνικών ροκ και έντεχνων επιτυχιών) και προς το παρόν δεν σκοπεύουμε στην σύνθεση δικών μας κομματιών.

https://www.facebook.com/pasatempo.official

 

Σάς περιμένουμε όλους!!!