Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Demy γιόρτασε με τους fans της την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών
Το πιο διασκεδαστικό Bougelo Party… μετά μουσικής διοργάνωσε το Allou! Fun Park για να γιορτάσει την λήξη της σχολικής χρονιάς. Ειδικά για το Bougelo Party, το Allou! άνοιξε τις πύλες του από τις 12:00 και ο χώρος του Star Flyer γέμισε με πολύχρωμα μπαλόνια, πολύ νερό, χαμόγελα και απίστευτη θετική ενέργεια για το εκπληκτικό καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε!

Το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας Demy έδωσε το παρόν και γιόρτασε την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών μαζί με τους fans της, μοιράζοντάς τους αυτόγραφα και οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν τα τραγούδια της, να την αγκαλιάζουν και να βγάζουν selfies μαζί της.

Οι μουσικές επιλογές του Βασίλη Λιάτσου από τον ραδιοφωνικό σταθμό 89.8 DROMOS FM σε live link από τον χώρο, ανέβασαν τη διασκέδαση στα ύψη και τα Zumba shows έδωσαν ξέφρενο ρυθμό στη μέρα που όλοι οι μαθητές ακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Οι εκτοξευτές Nerf Super Soaker με νέα τεχνολογία πίεσης ήταν τα κατάλληλα «όπλα» για τις πιο απίστευτες Bougelo-επιθέσεις! Οι μαθητές κατέκλεισαν τον χώρο του Allou! και απόλαυσαν με την ψυχή τους το μπουγέλο, καθώς και όλα τα happenings της ημέρας.

Bougelo Party… μετά μουσικής @ Allou! Fun Park

Πουθενά δεν είναι Allou!

Allou! Fun Park! Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!

 

  • Η είσοδος στο Allou! Fun Park είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα -  Παρασκευή: 17:00- 23:00 

Σαββατοκύριακο & αργίες: 10:00 – 24:00