Νομίζεις ότι είναι απλά ένα ντους; Κι όμως! Με τις σωστές κινήσεις μπορείς να μετατρέψεις το μπάνιο του σπιτιού σου σε ένα κανονικό spa για το σώμα σου!

Διάλεξε το σωστό αφρόλουτρο

Για να είναι το μπάνιο σου απολαυστικό, αλλά ταυτόχρονα ενυδατικό και θρεπτικό για το δέρμα σου χρειάζεσαι το κατάλληλο αφρόλουτρο. Η πρότασή μας είναι το Vidal Milk & Cream με εκχυλίσματα που έχουν ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες που θρέφουν το δέρμα απαλά, ενώ αφήνουν μια αίσθηση βελούδινης απαλότητας. Ή το Vidal White Musk, με το έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα που θα αγκαλιάσει το δέρμα σας σαν ένα αναζωογονητικό χάδι. Η ειδική σύνθεσή του με θρεπτικά συστατικά αφήνει το δέρμα σας μεταξένια απαλό και ελαστικό.

Πόνταρε στα κατάλληλα συστατικά

Το δέρμα σου για να είναι υγιές και απαλό, έχει ανάγκη από θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες (κυρίως Ε) και λιπαρά οξέα. Εκτός από τη διατροφή σου, ένας καλός τρόπος να του τα προσφέρεις είναι χρησιμοποιώντας ένα προϊόν καθαρισμού (αφρόλουτρο ή αφροντούς) που τα περιέχει. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να τα εξασφαλίσεις. Στα προϊόντα της σειράς Vidal θα βρεις όλα τα ενεργά συστατικά που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου, σε συνδυασμό με τέλεια αρώματα για ενέργεια και ευεξία σε ολόκληρο το σώμα. Δοκίμασε το Vidal Argan Oil, με αργανέλαιο που περιέχει συστατικά όπως Vitamin E, Omega 3 & Omega 6.  

Άκουσε το δέρμα σου

Μήπως η επιδερμίδα σου ανήκει σε μια... ειδική κατηγορία; Είναι, για παράδειγμα, πολύ ευαίσθητη; Τότε, θα χρειαστείς ένα αφρόλουτρο ειδικά σχεδιασμένο για σένα! Η ειδική σύνθεση του Vidal Sensitive εμπλουτισμένη με υγρό τάλκ, προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα αφήνοντάς το μεταξένια απαλό. Παράλληλα, το φρέσκο και εκλεπτυσμένο άρωμα του χαϊδεύει τις αισθήσεις δίνοντας ένα έντονο  αίσθημα ευεξίας που διαρκεί.

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Αν θέλεις το μπάνιο σου να είναι μια αληθινά χαλαρωτική εμπειρία τόσο για τόσο σώμα όσο και για τη διάθεσή σου, θα πρέπει να φροντίσεις εκτός από το περιεχόμενο της μπανιέρας σου και τον περιβάλλοντα χώρο. Άναψε μερικά αρωματικά κεριά, βάλε την αγαπημένη σου μουσική να παίζει και απόλαυσε ένα ποτήρι παγωμένο κρασί! Τώρα πρόσθεσε σ' αυτό το σκηνικό το αφρόλουτρο Vidal με το αισθησιακό, αναζωογονητικό άρωμα Berries & Musk και η απόλαυση είναι εξασφαλισμένη. 

Φρόντισε το πρόσωπό σου

Όσο χαλαρώνεις μέσα στο ζεστό νερό, ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική, εκμεταλλεύσου το χρόνο για να κάνεις μια σούπερ θεραπεία απολέπισης για το πρόσωπό σου. Αν δεν χρησιμοποιείς κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, μπορείς να φτιάξεις αυτή την καταπληκτική DIY μάσκα απολέπισης στο λεπτό! Θα χρειαστείς:

  • 8-10 φράουλες
  • 1 κουτ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλ. αλάτι

Ανακατεύεις τα υλικά σε ένα μπλέντερ και απλώνεις το μίγμα στο πρόσωπό σου για 10-15 λεπτά. Ξεβγάζεις και είσαι έτοιμη!

Δώσε λάμψη στα μαλλιά σου

Τώρα που έχεις το χρόνο, δεν κάνεις και μια μάσκα μαλλιών; Η δική μας συνταγή για μαλλιά που λάμπουν από υγεία και δεν φριζάρουν είναι η εξής: Παίρνεις μια ώριμη μπανάνα, την κόβεις σε φέτες και τη ρίχνεις μέσα στο μπλέντερ. Προσθέτεις μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι και μια κουταλιά της σούπας μέλι. Αν έχεις μακριά μαλλιά, διπλασίασε τις ποσότητες (μπορείς επίσης να φτιάξεις περισσότερο αν είναι η ώρα για ένα υγιεινό σνακ!). Ανακατεύεις, την απλώνεις στα μαλλιά αφήνοντας τη για μισή ώρα. Υστέρα ξεβγάζεις με άφθονο νερό και στη συνέχεια λούζεσαι  κανονικά με το σαμπουάν σου.

Μπορείτε να βρείτε τα αφρόλουτρα VIDAL σε πέντε διαφορετικά , συναρπαστικά αρώματα:

White Musk

Argan Oil

Milk & Cream

Sensitive

Berries & Musk

 

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο

 

 

Φωτογραφίες