Τα προϊόντα Vidal με τα ενεργά συστατικά τους, τις πολλαπλές τους ιδιότητες και τα ελκυστικά τους αρώματα φροντίζουν το σώμα και χαρίζουν φρεσκάδα και ευεξία στα μέλη όλης της οικογένειας.

Αφρόλουτρα, shower gel και υγρά κρεμοσάπουνα με την υπογραφή του brand Vidal αποτελούν, με την πιο ευρεία γκάμα αρωμάτων της αγοράς, την καλύτερη επιλογή καθώς συνδυάζουν την εξειδίκευση στην περιποίηση του δέρματος με την πιο value for money πρόταση.

White Musk, Argan Oil, Milk & Cream, Sensitive και Berries & Musk είναι τα πέντε ξεχωριστά αρώματα των προϊόντων Vidal που αποτελούν τη καλύτερη επιλογή .

Το κάθε άρωμα αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση περιποίησης με τις διαφορετικές του ιδιότητες και τα ενεργά συστατικά του.

White Musk

Το έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα του White Musk θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, σαν ένα αναζωογονητικό χάδι. Η ειδική σύνθεση του Vidal White Musk εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά αφήνει το δέρμα σας μεταξένια απαλό και λαμπερό.

Argan Oil

To αργανέλαιο είναι γνωστό για τα πλούσια θρεπτικά συστατικά του και το θετικό αποτέλεσμα που έχουν στο δέρμα τα ενεργά του συστατικά όπως η βιταμίνη Ε και τα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα. Το Vidal Argan Oil εμπλουτισμένο με έλαιο Argan, καθαρίζει απαλά και θρέφει το δέρμα σας, αφήνοντας το μεταξένια απαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Milk & Cream

Τα εκχυλίσματα από γάλα ρυζιού και βρώμης που συνθέτουν το Vidal Milk & Cream, με τις μαλακτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες, θρέφουν το δέρμα απαλά, ενώ αφήνουν μια αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

Berries & Musk

Με γλυκές και φυσικές αρωματικές νότες, το αφρόλουτρο Vidal Berries & Musk αφήνει το δέρμα καθαρό, απαλό, με ένα βελούδινο άρωμα που διαρκεί.

Sensitive

Η ειδική σύνθεση του Vidal Sensitive εμπλουτισμένη με υγρό τάλκ, προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα αφήνοντάς το μεταξένια απαλό. Το φρέσκο και εκλεπτυσμένο άρωμα του χαδεύει τις αισθήσεις δίνοντας ένα έντονο συναίσθημα ευεξίας που διαρκεί.

 

 

 

Φωτογραφίες