Ξεχάστε όσα ξέρατε, σκίστε τα πτυχία σας, πετάξτε ότι υπάρχει στο νεσεσέρ σας… Ήρθαν τα SEPHORA Outrageous Rouge Extreme Liquid Lipsticks!

Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα πολύ καλό κραγιόν που διαρκεί για ώωωρες και φεύγει μόνο όταν εσύ το θες, βρίσκεται διαθέσιμο σε απίστευτες αποχρώσεις που κολακεύουν κάθε τύπο επιδερμίδας και ταιριάζουν με κάθε μακιγιάζ και φυσικά… δεν ξηραίνει τα χείλη!

Αν ακόμη δεν τα έχετε ανακαλύψει, τρέξτε γιατί αυτά εδώ τα υγρά κραγιόν δοκιμάστηκαν και πέρασαν το τεστ!

Η συσκευασία τους δείχνει πολυτελής και το προϊόν είναι πραγματικά φανταστικό! Υγρό στην αρχή, στεγνώνει και  γίνεται ματ σε δευτερόλεπτα και δεν φεύγει με τίποτα από τα χείλη!

Το δοκίμασα, βγήκα έξω, έφαγα, ήπια, μίλησα και όταν γύρισα σπίτι ήταν ακόμη εκεί ακριβώς σαν να το είχα μόλις βάλει!

Πραγματικά δεν έχω δοκιμάσει ξανά κάτι τέτοιο και έχω ενθουσιαστεί!

Θα τα βρείτε σε εννιά συνολικά αποχρώσεις. Εγώ με το 30% και το 1+1 δώρο (σούπερ ουαου!) απέκτησα την 01 που είναι ένα «ήπιο» καφέ-κόκκινο και την 08 που είναι ένα σκούρο καφέ αλλά μπορεί να φορεθεί άνετα και πάνω από κόκκινο κραγιόν. Για την ακρίβεια το φόρεσα πάνω από το DIVA της MAC (που όλοι ξέρουμε πόσο πολύ ξηραίνει τα χείλη) και δεν ένιωσα λεπτό τα χείλη μου αφυδατωμένα.

Το μόνο αρνητικό είναι πως επειδή κολλάνε λίγο στα χείλη, αν τα γλύψεις θα σου αφήσουν σημαδάκια στα δόντια πολύ εύκολα τα οποία χμ… δεν φεύγουν και τόσο εύκολα!

Κατά τα άλλα, για μένα είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα προϊόντα που αξίζει να αποκτήσετε αυτήν την περίοδο!

Άλλωστε… You Only Live Once!!!

Site:capri-girl.blogspot.gr

Mail: the.caprigirl@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/caprigirl

Instagram: @caprigirl_the