Του Φθινοπώρου τα Ροζ  μου άρεσαν πάντα! Λίγο μελαγχολικά, ματ, είναι η ιδανική λύση ανάμεσα στα φανταχτερά κόκκινα και στα μουντά μπεζ! Αποτελούν την ιδανική μετάβαση από το καλοκαίρι στον χειμώνα και αναδεικνύουν τέλεια την επιδερμίδα μας τώρα που το μαύρισμα μας έχει πια αποχαιρετήσει.

Ιδανικός σύντροφος για τα γκρι, τα λευκά του πάγου αλλά και τα μαύρα της γκαρνταρόμπας μου δεν θα μπορούσαν παρά να βρίσκονται σε αφθονία στα νεσεσέρ μου, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες του μακιγιάζ μου από το πρωί ως το βράδυ!

 

Όχι δεν τα «παίρνω» από την Inglot σου τ’ ορκίζομαι! Ή μάλλον… τα παίρνω κατά δεκάδες – τα προϊόντα – κάθε φορά που επισκέπτομαι ένα κατάστημά τους και νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω αλλιώς αφού για κάθε κατηγορία μακιγιάζ έχουν σχεδόν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και οι τιμές τους είναι από τις πιο προσιτές της αγοράς! Με αυτά και μ’ εκείνα λοιπόν, μάντεψε τι θα σου δείξω…

Αυτή η τριπλή ροζ παλετίτσα σκιών (Inglot 116ΡR) με έχει σώσει άπειρες φορές όταν βιάζομαι και θέλω κάτι διακριτικό για πρωί ή αν θέλω να δώσω πολύ μεγάλη ένταση στα μάτια μου με έντονη μάσκαρα & μαύρο μολύβι και δεν θέλω τα μάτια μου να είναι/δείχνουν άβαφα ή εξίσου έντονα βαμμένα. Μπορείς να φορέσεις κάθε απόχρωση μόνη της σε διαφορετικό σημείο του βλεφάρου ή να τις αναμείξεις για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Έχουν τέλεια απόδοση και είναι πάρα πολύ σταθερές!

Είναι παστέλ, είναι ματ, είναι κρεμώδες, είναι η τέλεια ροζ απόχρωση (Inglot Cream Lipsticn No61) για ρομαντικά και ζεστά χείλη, αυτήν την εποχή! Δώσε του λίγο μεγαλύτερη ένταση χρησιμοποιώντας ένα πολύ σταθερό ματ, ροζ μολύβι ως βάση.

Δώσε στην επιδερμίδα σου την «όψη υγείας» που σου έχουν κλέψει οι καταραμένες ιώσεις του Φθινοπώρου με το Inglot Blush No20! Από τα λιγοστά προϊόντα τους που δεν περιέχει glitter, είναι όσο διακριτικό πρέπει για να μη δείχνεις «βαμμένη» αλλά «φυσική»! Το μόνο του μειονέκτημα – όπως συμβαίνει με όλα τα compact products της Inglot – είναι ότι «σκορπίζεται» πάρα πολύ εύκολα επομένως μη βουτάς το πινέλο με μανία πάνω του!

Για το τέλος θα κλέψω λίγο και θα τσιμπήσω 1-2 τόνους παραπάνω την απόχρωση στα νύχια, με το  Strike A Pose των SpaRitual γιατί λίγο ροζ παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!  

 

Άλλωστε… You Only Live Once!!!

Site:capri-girl.blogspot.gr

Mail: the.caprigirl@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/caprigirl

Instagram: @caprigirl_the