• Νοκ Νοκ
  • Ποιος είναι;
  • Η γρίπη!

Δικαιωματικά στα αγαπημένα αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να συμπεριλάβω τα Panadol, Depon, Χαρτομάντιλα, το Φασκόμηλο και τις παστίλιες για τον βήχα!  Ναι, ναι αυτή η ίωση που κυκλοφορεί ελεύθερη κάθε τέτοια εποχή, χτύπησε και τη δική μου πόρτα και μέχρι να φύγει έχει πάρει μαζί της κάθε δική μου διάθεση για καλλωπισμό και εξερευνήσεις! 

Μην αντέχοντας πολλά-πολλά στο πρόσωπο μου, επανέφερα στο καθημερινό μου μακιγιάζ την αγαπημένη μου για αυτήν την περίοδο Hydreane BB Cream της LA ROCHE-POSAY!  Σας έχω πει ότι είναι ΜΑΓΙΚΗ; Είναι κατάλληλη για όλα τα δέρματα και στην ουσία αυτό που προσφέρει είναι ενυδάτωση και απαλότητα χάρη στη μη λιπαρή σύνθεσή της η οποία περιέχει Thermal Spring Water!

Ο λόγος που την έχω λατρέψει είναι γιατί κάνει το δέρμα να μοιάζει πραγματικά ολόφρεσκο και χάρη στα pigments που περιέχει δίνει ένα πολύ όμορφο (και ομοιόμορφο) λαμπερό αποτέλεσμα σαν αυτό που δίνουν οι «γυαλάδες» ενός καλού highlighter! Στα θετικά να προστεθεί ότι έχει δείκτη προστασίας SPF 20!

Αντιστοίχως minimalιστικά κινήθηκα και στο υπόλοιπο μακιγιάζ μου και αν μπορώ να ξεχωρίσω ένα μόνο προϊόν αυτό είναι με σιγουριά το Silky Eye Pencil No80 της ERRE DUE! Για αρχή λατρεύω τη συσκευασία του η οποία είναι ολόμαυρη (πάντα  chic ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ) και στο τελείωμα συναντάς την απόχρωση που έχει το προϊόν, γεγονός που σε βοηθά εξωπραγματικά όταν ψάχνεις να το βρεις μέσα στον χαμό του νεσεσέρ σου.

Αυτό όμως που το κάνει ξεχωριστό είναι η τόσο απαλή του σύσταση αλλά και το γεγονός του ότι η συγκεκριμένη απόχρωση είναι πολύ-εργαλείο! Δώσε βάση! Είναι τόσο μαλακό που απλώνεται πανεύκολα και έχει τρομερή απόδοση χρώματος και με το πρώτο μόλις πέρασμα!  Η χρήση του όμως το κάνει ακαταμάχητο!

  1. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως σκιά μόνο του ή ως βάση για τη σκιά σε σκόνη που θα χρησιμοποιήσεις!
  2. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως μολύβι στην εσωτερική γωνία των ματιών σου, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο μεγάλα και πιο ξεκούραστα (ειδικά αν είσαι - και δείχνεις -  ταλαιπωρημένη από την καταραμένη γρίπη).
  3. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κάτω από το τόξο, στην γωνία των φρυδιών σου απλώνοντάς το καλά με τα ακροδάχτυλα. Αυτό που πετυχαίνεις είναι ένα εφέ «στιγμιαίου» λίφτινγκ αφού ανασηκώνει το βλέμμα στη στιγμή!

Για το τέλος αγάπησα ένα προϊόν που γνώρισα πρόσφατα και αν και δεν είναι «καθαρόαιμο» ομορφιάς, φροντίζει να δείχνω όμορφη μέρα με τη μέρα. Πρόκειται για το Sweete Stevia, ένα φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια το οποίο αντικαθιστά τη ζάχαρη, σε απαλλάσσει από τις τύψεις των θερμίδων  και δίνει την πιο γλυκιά γεύση σε ότι μπορείς να φανταστείς! Μετά την πίκρα της γρίπης, μου έκαστε λουκούμι! 

Άλλωστε… You Only Live Once!!!

Site:capri-girl.blogspot.gr

Mail: the.caprigirl@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/caprigirl

Instagram: @caprigirl_the