Κιλά, ύψος, σώμα, πρόσωπο. Ανασφάλεια με όλα αυτά και πολλά παραπάνω! Δεν χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες για τις ανασφάλειες που έχουμε εμείς οι γυναίκες. Έχουμε αμέτρητες. Κάποιες όμως, από αυτές, θα έπρεπε να τις εξαλείψουμε γιατί πολύ απλά, οι ατέλειες για τις οποίες έχουμε το κόμπλεξ, περνάνε απαρατήρητες από όλους!

1.    Οι  δίπλες στο στομάχι όταν καθόμαστε


Και γυμνασμένη κοιλιά να έχεις, πάντα το στομάχι σου θα κάνει ένα ελαφρύ κύμα όταν κάθεσαι. Είναι απολύτως φυσιολογικό και σε καμία περίπτωση δεν «βγάζει μάτι».

6 tips για να αισθανθείς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λίγο καλύτερα με το σώμα σου.


2.    Το διπλοσάγονο όταν κάνουμε γκριμάτσα


Ή όταν η φωτογραφία είναι από κάτω ή όταν γελάμε ή όταν κλαίμε. Η ατέλεια αυτή είναι χαριτωμένη και απολύτως φυσιολογική.

3.    Η πλατυποδία ή το μεγάλο νούμερο σε παπούτσι


Εσύ μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια για την πατούσα σου ή για το γεγονός ότι φοράς 42 νούμερο παπούτσι, αλλά, ειλικρινά τώρα, πόσο πιθανό θεωρείς να κοιτάει κάποιος το πόδι σου, να το παρατηρεί και να το κριτικάρει κιόλας; Καθόλου πιθανό…

Μήπως υποτιμάς τον εαυτό σου; Δες εδώ συμβουλές για το πώς θα πάρεις τα πάνω σου!

4.    Τα σημάδια κυτταρίτιδας


Η υπερβολική κυτταρίτιδα είναι αντιαισθητική, ισχύει. Αλλά το να έχεις κυτταρίτιδα, δεν είναι κάτι σπάνιο, ούτε κάτι ασυνήθιστο. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν –και μάλιστα οι άντρες δεν δίνουν και ιδιαίτερη σημασία. 

Δες εδώ τις τροφές που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα!

5.    Τα στήθη σου που δεν έχουν το ίδιο μέγεθος

Από τότε που διαπίστωσες ότι το ένα σου στήθος έχει μεγαλύτερο μέγεθος από το άλλο, έχεις πάθεις σοκ! Κι όμως, ξεπέρασέ το… Μόλις δει ο φίλος σου το στήθος σου, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί, είναι αν έχουν το ίδιο μέγεθος!

Ήξερες ότι υπάρχουν 7 τύποι στήθους; Ποιος είναι ο δικός σου;

6.    Το σπυράκι που έβγαλες στο μάγουλο


Εάν βέβαια είναι τεράστιο, θα φανεί, δεν μπορούμε να πούμε όχι, αλλά who cares?

Μόλις έσπασες ένα σπυράκι! Και τώρα, τι πρέπει να κάνεις;

7.    Το στραβό σου δόντι


Το ζήτημα είναι να χαμογελάς και να έχεις θετική ενέργεια. Εάν έχεις και ένα στραβό δόντι, ποιος νομίζεις ότι θα το παρατηρήσει;