Η Κωνσταντίνα Κόλλια φτιάχνει χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, με πολύ καλής ποιότητας πρώτη ύλη (παραφίνη). Τα σχέδια τα οποία απεικονίζονται είναι δημιουργίες ζωγραφικής σε ακουαρέλα ή άλλης τεχνικής που ενσωματώνονται μέσα στο κερί. Η συγκεκριμένη τεχνικήέχει σαν αποτέλεσμα την ευκρίνεια των λεπτομερειών και την καθαρότητα των χρωμάτων των σχεδίων.

Ζωγραφίζοντας στο φως

Η Κωνσταντίνα Κόλλια ζωγραφίζει και αποτυπώνει τις δημιουργίες της και σε καπέλα φωτιστικών, ανατυπωμένες σε ύφασμα ώστε να διαχέεται ατμοσφαιρικός φωτισμός στο χώρο αλλά και να αναδεικνύεται η ένταση των χρωμάτων. Η χειροποίητη ξύλινη βάση είναι σμιλευμένη ασύμμετρα και χρωματισμένη με τεχνική που αφήνει να διαφανούν τα φυσικά νερά του ξύλου.

Ζωγραφίζοντας πασχαλινά φαναράκια

Τα χειροποίητα φαναράκια συνδυάζουν την ζωγραφική σε ύφασμα, με το ξύλο. Οι ζωγραφιές είναι μοναδικές δημιουργίες της Κωνσταντίνας! Στην ξύλινη χειροποίητη βάση συμπεριλαμβάνεται ειδική θήκη για ρεσώ και ένα ρεσώ. Είναι μία πρακτική λύση για την μεταφορά της φλόγας και παράλληλα αποτελεί μία χαρούμενη διακοσμητική πινελιά στον χώρο σας.

Tα προϊόντα της διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα, γκαλερί και μουσεία καθώς και στο konkollia.com

Για πληροφορίες: konkollia.com

 

 

 

Φωτογραφίες