Ο ερχομός του Μαρτίου και λίγο αργότερα της άνοιξης, βάζουν αρκετό χρώμα στην καθημερινότητα και στο ντύσιμο μας. Τα μαύρα και μουντά ρούχα του χειμώνα, μπαίνουν στην ντουλάπα για τα καλά και τη θέση τους παίρνουν παστέλ τόνοι, ζωηρές αποχρώσεις και έξυπνοι χρωματικοί συνδυασμοί. Ακόμη κι εμείς, τα παιδιά του χειμώνα, ανυπομονούμε για τη φρεσκάδα της σεζόν που καταφθάνει! Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στα παπούτσια της άνοιξης, μιας και θα αποτελέσουν σίγουρα το statement piece του ντυσίματος μας. Οι επιλογές είναι πολλές, σίγουρα αρκετές για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Τα τοπ shoe trends είναι τα εξής:

1. Rainbow Hues. Πολύχρωμα κι εντυπωσιακά, τα συγκεκριμένα παπούτσια θυμίζουν ουράνιο τόξο. Συνδυάζονται τέλεια με ένα λευκό T-shirt και το αγαπημένο σου skinny τζιν.

2. Pointed - Toe. Ό,τι πρέπει για μια ξεχωριστή εμφάνιση στο γραφείο ή στη συνέντευξη για δουλειά που έκλεισες. Δεν είναι too much αλλά ταυτόχρονα τραβούν όλα τα βλέμματα στα πόδια σου.

3. Oxfords. Τα αγαπάμε γιατί βγάζουν τον sporty chic χαρακτήρα μας στην επιφάνεια. Μπορούν να φορεθούν με τους περισσότερους ενδυματολογικούς συνδυασμούς της καθημερινότητας σου, δίνοντας στιλ αλλά κυρίως την άνεση που χρειάζεσαι μέσα στη μέρα σου.

4. Bright White. Αν δε βάλεις το λευκό τώρα που ανοίγει ο καιρός, πότε θα το βάλεις; Φόρεσε το στην έξοδο ή στην κοινωνική υποχρέωση, στην εκδήλωση της δουλειάς ή στο (πρώτο) ραντεβού σου.

5. The Block Heel. Ίσως δεν έχει έρθει ακόμη η κατάλληλη στιγμή γι' αυτό το παπούτσι - το φαντάζομαι κάπου μέσα στο καλοκαίρι, να το φοράς στο γάμο της ξαδέρφης σου. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για να κάνεις την έρευνα αγοράς σου.

6. Sneakers. Για τις πιο casual εμφανίσεις σου, τα sneakers βρίσκονται σταθερά μέσα στο παιχνίδι. Πόσο άβολη θα ήταν η ζωή μας χωρίς αυτά! Συνδύασε τα τόσο με το τζιν σου όσο και με το λευκό σου παντελόνι, θα σου λύσει τα χέρια αυτές τις ανοιξιάτικες δεν-έχω-τίποτα-να-φορέσω μέρες.

7. Mules & Slides. Να πω ότι μ' αρέσουν; Ψέμματα θα πω! Δεν ξέρω γιατί βρέθηκαν στα top shoe trends, αλλά εύχομαι να βγουν σύντομα από αυτή τη χρυσή λίστα. Ανυπομονώ γι' αυτά που ακολουθούν όμως...

8. Lace - Ups. Ε αυτά μάλιστα! Ένα τέτοιο ζευγάρι δεν πρέπει να μας ξεφύγει αυτή τη σεζόν! Αν δε θέλεις εμπριμέ, μπορείς να πάρεις ένα μονόχρωμο - εξάλλου ό,τι χρώμα κι αν είναι, θα αποτελεί το απόλυτο statement του ντυσίματος σου.

Bonus: Για περισσότερα, ρίξε μια καλή ματιά στη photo gallery!

xx

Φωτογραφίες