Το αγαπημένο μας Loukumami, μετακόμισε στο Χαλάνδρι, σε μια από τις πιο πολυσύχναστες και εμπορικά ανερχόμενες γειτονιές, στον πεζόδρομο της οδού Κατσουλιέρη Νο 6, (απέναντι από το all day bar Mr. Peacock και κοντά στο κατάστημα Public). Από το 2013, το Loukumami κόντρα στο ρεύμα της εποχής, τόλμησε και τα κατάφερε με τις καινοτόμες ιδέες του. Μας έκλεψε την καρδιά με τα ισπανικά churros, μας θύμισε την αυθεντική γεύση των παραδοσιακών ελληνικών λουκουμάδων, και μας ταξίδεψε στη Γαλλία με τα αφράτα beignet. Δικαίως, λοιπόν, το Loukumami συγκαταλέγεται στις top επιλογές με τους καλύτερους λουκουμάδες της Αθήνας, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές (μυστικές) συνταγές με τις μοντέρνες τάσεις και απαιτήσεις.

Η επίσκεψη στο νέο Loukumami, εξακολουθεί να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία, αφού ο μακρόστενος ξύλινος πάγκος στον πεζόδρομο, λειτουργεί σαν μια μεγάλη βιτρίνα που σας επιτρέπει να βλέπετε την προετοιμασία παρασκευής της παραγγελίας σας.

Η εξειδικευμένη ομάδα του Loukumami, γνωρίζει καλά πως ο καλός λουκουμάς είναι τέχνη. Τόσο η προετοιμασία τους με τις πιο γνήσιες πρώτες ύλες, όσο και οι αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές, κάνουν τα προϊόντα του να ξεχωρίζουν.

Οι γεύσεις στο Loukumami απογειώνονται με την πλούσια επιλογή σε σπιτικές κρέμες και συνοδευτικά. Πραλίνα φουντουκιού, βανίλια μαδαγασκάρης, σοκολάτες υγείας και γάλακτος, καρυδόψιχα, καραμελωμένα αμύγδαλα, φουντούκια, μήλα και άλλα φρούτα εποχής, είναι λίγες μόνο από τις πολλές επιλογές που σας προσφέρει το Loukumami για να μετατρέψετε τους λουκουμάδες σας σε tailor made απόλαυση!

Το γευστικό ταξίδι σε Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα συμπληρώνει ιδανικά ο εξαιρετικός καφές επεξεργασίας Natural. Οι καλύτεροικαφέδες από Βραζιλία, Κεντρική Αμερική, Αιθιοπία και Ινδία, επιπέδου Premium Grades, προσφέρονται ζεστοί και κρύοι. Σε απόλυτο συναγωνισμό με τους καφέδες του Loukumami είναι το μοναδικό ρόφημα σοκολάτας. Ζητήστε την «Signature Chocolate» και ανακαλύψτε την πολυτέλεια της πλούσιας σοκολάτας σε ένα ποτήρι. Διαφορετικά είδη γνήσιας λιωμένης σοκολάτας Valhrona, με μέλι, βανίλια, κανέλα και απαλές νότες μπαχαρικών, δημιουργούν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το Loukumami τολμά επίσης να μεταμορφώσει την ανάλαφρη γαλλική ζύμη των beignet σε «αλμυρό» πειρασμό, δημιουργώντας ευφάνταστους συνδυασμούς γεύσεων. Τα απολαυστικά Βeignet Sandwiches προσφέρονται σε 4 διαφορετικές γευστικές παραλλαγές: γαλοπούλα, προσούτο, τόνος και veggie.

Όλα τα είδη του Loukumami μπορείτε να τα πάρετε και στο χέρι, χάρη στις ιδιαίτερες εργονομικές και ευφάνταστες take-awayσυσκευασίες του και να τα απολαύσετε ως μια εμπειρία street food, κάνοντας τη βόλτα σας στο Χαλάνδρι, ενώ επίσης παρέχεται υπηρεσία delivery.

"Will make you smile”!

Κάθε μέρα ανοικτά, από τις 10:00 το πρωί

Παρασκευή & Σάββατο, έως τα μεσάνυχτα

Κυριακή & Δευτέρα, έως τις 19:00

Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη, έως τις 22:00

 www.loukumami.gr

www.facebook.com/loukumami