Θέλετε ένα γρήγορο χτένισμα κι ένα ξεχωριστό δώρο για τη φίλη που σας έχει καλέσει απόψε;

Χρειάζεστε επειγόντως ένα αναζωογονητικό μασάζ κι έναν τονωτικό χυμό;

Νιώθετε την ανάγκη για μια ανανεωτική θεραπεία προσώπου;

Όποια κι αν είναι η διάθεση και η ανάγκη σας, ο προορισμός είναι ένας και είναι εδώ:

Beautyworks! Tο δικό σας feel-good place!

BEAUTYWORKS Περιποίηση & Ομορφιά

Ο νέος μοναδικός πολυχώρος Beautyworks καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών ομορφιάς. Στόχος μας είναι να αισθάνεστε υπέροχα κάθε φορά που μας επισκέπτεστε και απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μας.

Στο Hair Salon μπορείτε να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των συνεργατών μας. Στυλίστες και colorist θα σας προτείνουν ότι πιο σύγχρονο

και κομψό για τα μαλλιά σας: κουπ, τεχνικές χρώματος και θεραπείες μαλλιών, προϊόντα και αξεσουάρ για ξεχωριστές εμφανίσεις.

Οι υπηρεσίες Nail Care στο Beautyworks είναι μια μοναδική εμπειρία που φτάνει στα…άκρα: spa deluxe, τεχνητά νύχια από μετάξι και

ακρυλικό, θεραπευτικό πεντικιούρ, nail art, η εξειδίκευση και η πείρα μας στην περιποίηση άνω και κάτω άκρων είναι πραγματικά απαράμιλλες.

Όσο για τις υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος, θα σας προτείναμε να τις κάνετε δώρο στον εαυτό σας. Τα ευεργετικά αποτελέσματα

των εξελιγμένων θεραπειών προσώπου και σώματος γίνονται με επιλεγμένα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Πάντα στη διάθεσή σας, η αισθητικός

του Beautyworks, για να συζητήσετε και να σας βοηθήσει να επιλέξετε την πιο κατάλληλη θεραπεία για εσάς.

Οι κορυφαίες εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι πρόσθετη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας: L’OREAL, SCHWARZKOPF,

NAYO, SARYNA KEY, MOROCCAN, DAVINES, ESSIE, CHINA GLAZE, CND, PHYTOMER, KRYOLAN.

BEAUTYWORKS Υγεία & Ομορφιά

Η ομορφιά και η ευεξία πηγάζουν από μέσα μας γι΄ αυτό η διατροφή, η ξεκούραση και η καλή διάθεση παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο.

Με αυτή τη σκέψη, δημιουργήσαμε το Bio-Café, το απόλυτο meeting point μέσα στο χώρο μας.

Στο πανέμορφο αίθριό μας, σας περιμένει ένας ιδιαίτερα προσεγμένος κατάλογος εκλεκτών πιάτων από επώνυμο σεφ, όλα βασισμένα στις βιολογικές πρώτες ύλες, κρασί ιδιωτικής συλλογής, ροφήματα και μια πλούσια γκάμα φρέσκων χυμών και λαχανικών από το πρωτοποριακό VITAMIN BAR μας.

Χαλαρώστε και απολαύστε!

BEAUTYWORKS Κομψότητα & Ομορφιά

Ποιος δε νιώθει καλύτερα μετά από ένα μικρό shopping therapy;

Στην Ιταλία γεννιούνται και ορίζονται οι τάσεις της μόδας γι΄αυτό αποφασίσαμε να εισάγουμε από εκεί, ρούχα με στυλ, φινέτσα, αυστηρά επιλεγμένα, από designers με έμφυτη την αίσθηση της κομψότητας· η εξωτερική εμφάνιση και εντύπωση είναι πολύ σημαντικές! Bella presenza! Βella figura!

Οι χειροποίητες τσάντες ”One and Only” και τα κοσμήματα “Person Art” σε περιορισμένο αριθμό και άλλες δελεαστικές προτάσεις για ιδιαίτερο στυλ, δώρα για αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και για τον εαυτό σας, σας περιμένουν στο χώρο μας!

Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας προτείνουμε και να σας καθοδηγήσουμε να επιλέξετε, με εξειδικευμένες γνώσεις fashion styling και χρωματολογίας, τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ για σας.

 

ΤΙΜΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΧΤΕΝΙΣΜΑ & ΛΟΥΣΙΜΟ 15€

ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 25€

ΒΑΦΗ από 29€

BALAYAGE-OMBRE από 35€

ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ 15€

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ  15€

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ DELUXE 20€

MANΙΚΙΟΥΡ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ 21€

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ απο 12€

ΜΑΚΙΓΙΑΖ 18€

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ & ΛΑΜΨΗΣ από 25€

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 45€

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ/ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ ACNI-PUR 45€

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (MESO-70) 45€

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ (MESO-70) 55€

CANDLE MASSAGE 60 ΛΕΠΤΩΝ 50€

 

ΔΩΡΟ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ:

 

Έκπτωση 30% στο σύνολο του λογαριασμού σας για υπηρεσίες άνω των 25€ και έκπτωση 10% στις αγορές σας για ρούχα αξεσουάρ και καλλυντικά!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

* Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το παρόν έντυπο στη ρεσεψιόν του Beautyworks για να είναι δυνατή η παροχή των ανωτέρω εκπτώσεων.

 

Λαοδίκης 29, Γλυφάδα, Τηλ: 210 9680142-3, info@beautyw.gr, www.beautyw.gr  

Φωτογραφίες