Η ιστορία ξεκινά στα τέλη της δεκαετίας του ’50, με ένα προϊόν σταρ… Τότε η Sally Hansen, μαζί με το σύζυγό της, χημικό στο επάγγελμα, δημιούργησαν μια πρωτοποριακή φόρμουλα για την προστασία του νυχιού, η οποία ονομάστηκε “Hard As Nails”. Η συγκεκριμένη φόρμουλα που χαρακτηρίστηκε ως «η κλινική του νυχιού σε ένα μπουκάλι», καθιέρωσε τη Sally Hansen ως τη Νo.1 μάρκα περιποίησης νυχιών. Ενώ η φόρμουλα “Hard As Nails” συνεχίζει να είναι μέχρι και σήμερα best seller προϊόν, η μάρκα Sally Hansen εξελίσσεται και κατέχει ηγετική θέση στην περιποίηση νυχιών, ξεχωρίζοντας για την άριστη ποιότητα και την ευρεία γκάμα προϊόντων και αποχρώσεων. Προσφέρει στους καταναλωτές λύσεις για κάθε πρόβλημα που αφορά την περιποίηση των νυχιών, με καινοτόμα προϊόντα περιποίησης/θεραπείας που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η Sally Hansen συνεργάζεται επίσης με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας προκειμένου να δημιουργήσουν νέα χρώματα για κάθε νέα της συλλογή. Πιο πρόσφατη συνεργασία είναι αυτή με την top σχεδιάστρια, Stella McCartney.

COMPLETE SALON MANICURE

Συνδυάζοντας μοντέρνες αποχρώσεις με εξειδικευμένη τεχνολογία, η σειρά Sally Hansen Complete Salon Manicure, βάζει σε ένα μπουκάλι βερνικιού 7 πλεονεκτήματα μανικιούρ ινστιτούτου: η ενδυνάμωση και η διάρκεια του χρώματος συναντούν την ποιοτική, τζελ λάμψη, όμοια με εκείνη του ημιμόνιμου. Μοντέρνες αποχρώσεις συνδυάζονται με φόρμουλες που τρέφουν τα νύχια. Επιπλέον βάση και στεγνωτικό συμπεριλαμβάνονται στο ίδιο το βερνίκι, χαρίζοντας επαγγελματικό μανικιούρ στο σπίτι.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:  Εμπλουτισμένα με τρεις ενισχυτές λάμψης, τα βερνίκια της σειράς  Complete Salon Manicure, απελευθερώνουν σταδιακά και προστατεύουν τη λάμψη, χαρίζοντας αποτέλεσμα πολύ κοντά στο ημιμόνιμο μανικιούρ. Οι ενισχυτές λάμψης φιλοξενούνται σε καινοτόμα νανομόρια και απελευθερώνονται στα νύχια σας με το βάψιμο, συμβάλλοντας στη μέγιστη διατήρηση του χρώματος. 

ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ: Αυτό το άψογο, εύχρηστο πινέλο, που εξασφαλίζει τέλειο αποτέλεσμα για τα νύχια σας, αντίστοιχο ινστιτούτου αισθητικής, σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τη Sally Hansen. Είναι στρογγυλό, με τέλειο σχήμα, προκειμένου να αγκαλιάζει τα νύχια σας. Πιο κοντό και μεγαλύτερης ακριβείας, το μοναδικό αυτό πινέλο εξασφαλίζει σούπερ εφαρμογή και αποτέλεσμα.

TΟ ΧΡΩΜΑ: Συνδυάζοντας τις πιο κολακευτικές αποχρώσεις με τις πιο σύγχρονες, διεθνείς τάσεις, τα βερνίκια Sally Hansen Complete Salon Manicure, με την εξειδικευμένη τεχνολογία τους, σας εξασφαλίζουν το τέλειο μανικιούρ, αντίστοιχο ινστιτούτου αισθητικής.