Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 5 δεκαετίες από την κυκλοφορία της πρώτης κούκλας που έμελε να στοιχειώσει τα παιδικά μας χρόνια, η λατρεία μας όμως γι’ αυτή δεν λέει να φύγει. Γεγονός που ισχύει για όλες και όλους μας, αν κρίνουμε από την επιρροή που συνεχίζει να έχει η αγαπημένη μας Barbie σε όλους τους τομείς, με πιο πρόσφατο εκείνον της μόδας. 

Αν ψάχνεις τον λόγο που το Instagram σου γέμισε ροζ δερμάτινα σύνολα και bloggers να κρατούν μια θήκη smartphone σε σχήμα καθρέφτη για κούκλες, η απάντηση ακούει στο όνομα Jeremy Scott. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Moschino διάλεξε να παίξει με κούκλες στη φετινή Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο κι εμείς ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από την ροζ επέλαση που παρακολουθήσαμε στο catwalk.

Κι επειδή το ζητούμενο είναι να μπορούμε να τρέχουμε στον ίδιο ρυθμό με τα εκάστοτε trends, συγκεντρώσαμε ορισμένα ρούχα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τη γνωστή πλαστική ξανθούλα, τα οποία όμως δεν θα σου λεηλατήσουν την τσέπη για να τα αποκτήσεις. Have fun shopping!

Κραγιόν Sheen Supreme, Mac.
Βούρτσα μαλλιών, Forever 21.
 
Κορμάκι με logo, Asos.
 
Ροζ φούτερ, Sheinside.
Μαύρη μπλούζα με logo, Sheinside.
Καθρέφτης τσέπης, Forever 21.
 
Πώς σου φαίνονται; Κουκλίστικα, right; ;-)