Δεν πάει πολύ καιρός από τότε που πρωτοπήγα, κανένας χρόνος περίπου. Κάθε φορά όμως είναι καλύτερη από κάθε προηγούμενη. Είμαι πολύ κακή στο να παραγγέλνω pancakes (και σουβλάκια), αλλά εκεί σε βοηθάνε να καταλήξεις στο τι θες, αλμυρό ή γλυκό, απλό ή υπερπαραγωγή, ό,τι σου γυαλίσει , όοοση ώρα και να πάρει. Έχουν υπομονή και αυτό είναι καλό. Πάντα ευγενικοί και χαμογελαστοί, ώστε ό,τι και να πάρεις.. παχαίνει λιγότερο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου (γιατί με συμφέρει).

Ο χώρος είναι εξίσου νόστιμος, μοντέρνα και σοφά διακοσμημένος, που σε δελεάζει για να κάτσεις ώρα. Αν δεις την ταμπέλα «kiss the cook», κάντο, μπορεί να σου κάνει έκπτωση. Εννοείται ότι μπορείς να πας για καφέ, αλλά αν δεν σκοπεύεις να πάρεις τηγανίτα, άστο … είναι σαν να πηγαίνεις σε φαστφουντάδικο για να φας σαλάτα.

Μόλις σήμερα είδα στη σελίδα του Melinikon στο facebook, ότι υπάρχουν και mini pancakes.

Το προτείνω για πρωινό ή για τη μεσημεριανή/απογευματινή λιγούρα (μπορείς να το πάρεις και για το σπίτι βέβαια). Κλείσε τραπέζι αν μαζέψεις λόχο και μπορείς να πληρώσεις με πιστωτική αν σε πιάσουν οι καλές σου και τους κεράσειςΔοκίμασε pancakes με σοκολατένια βάση, επικάλυψη μασκαρπόνε, oreo μπισκότο και σιρόπι σοκολάτας - για την υπερβολή.

Θα το βρεις: Σκουφά 37
Τηλ: 211409 1430
Μέρες: Δευτέρα - Κυριακή
Ώρες: 8.00 – 22.00
Wifi: melinikon2013
Χώρο για να κάτσεις έξω; Έχει!
Βρες το μενού εδώ: www.facebook.com/melinikon.pancakes