Τι βρίσκεται στην άκρη του ουράνιου τόξου; Για την Polaroid, η απάντηση ήταν μάλλον προφανής - μια ολόκληρη σειρά γυαλιών ηλίου που αντανακλούν κάτι τόσο ζωντανό όσο η ιστορία της μάρκας, αφού ως φόρο τιμής στο εμβληματικό ουράνιο τόξο που συνοδεύει το λογότυπο της σε διάφορες μορφές από την ίδρυση του οίκου το 1937, λανσάρει την νέα δεύτερη Rainbow συλλογή : η συλλογή χαρακτηρίζεται από το νέο pilot σχέδιο με λαμπερές αποχρώσεις της ίριδας, με το εμβληματικό ουράνιο τόξο της Polaroid στο  ακροβραχιόνιο.

Τα μοντέλα είναι διαθέσιμα για ενήλικες και παιδιά, σε ρόζ, acqua, σμαραγδί πράσινο, κίτρινο, μπλέ και πορτοκαλί και αναδεικνύονται από τους μοναδικούς Polaroid Ultrasight™ καθρέπτες φακούς.

Αυτή η νέα σειρά δημιουργήθηκε για να σε κάνει να ξανασκεφτείς τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γυαλιά ηλίου. Η νέα συλλογή Rainbow της Polaroid σου επιτρέπει να εκφράσετις αυτό που σκέφτεσαιι, να απελευθερώσεις τα συναισθήματά σου και να τα μοιραστείς μέσα από λαμπερές αποχρώσεις, κάθε στιγμή. Αφήσε τα γυαλιά ηλίου Polaroid να σε διασκεδάσουν και να σε συναρπάσουν! Τα γυαλιά ηλίου Rainbow της Polaroid σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνεις ζωηρά χρώματα χωρίς αντανακλάσεις, χάρη στην αποκλειστική πόλωση των φακών Ultrasight™. Σχεδιασμένα ειδικά για την Polaroid, χάρη στην ιδιόκτητη Τεχνολογία Thermofusion™, όλα τα πολωτικά γυαλιά ηλίου της Polaroid έχουν φακούς UltraSight™ για όραση χωρίς αλλοιώσεις.  Τα πρώτης ποιότητας πολωτικά γυαλιά ηλίου της Polaroid προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα: όραση χωρίς αντανακλάσεις, καθαρές αντιθέσεις, φυσικά χρώματα, μειωμένη κόπωση ματιών και 100% προστασία από ακτινοβολίες UV. Η συλλογή γυαλιών ηλίου POLAROID παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group. 

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή:  Μοντέλο για ενήλικες, 55 ευρώ.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή:  Μοντέλο για παιδιά, 55 ευρώ.