Δεν είμαι τόσο δύσκολη στο φαγητό - τουλάχιστον όχι τόσο όσο προσπαθεί να με πείσει η μαμά μου. Δεν το έχω ψάξει και ιδιαίτερα με τη διατροφή, τι να τρώω και τι όχι, τι ενοχλεί τον οργανισμό μου και τι όχι. Αν έπρεπε να διαλέξω ένα μότο που να χαρακτηρίζει τον τρόπο που αντιμετωπίζω την τροφή, θα ήταν το αγαπημένο ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει - κι όταν λέμε όλα, εννοούμε τα πάντα. Έτσι, λοιπόν, δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τη θέση της αγαπημένης μου φίλης που πρόσεχε τα συστατικά του κάθε προϊόντος και μιλούσε γι' αυτή τη γλουτένη λες και ήταν καμιά άτιμη που της έκλεψε τον γκόμενο. 

Για τη φιλενάδα μου αλλά και για όλες εσάς που δεν την πάτε αυτή τη γλουτένη, υπάρχει το ιδανικότερο δώρο όλων των εποχών. Ήρθε η μικρή συσκευή που θα μπαίνει δίπλα στο πιάτο σου (θα της δίνεις βέβαια να φάει λίγο από το φαγητό σου) και θα σε ενημερώνει για το αν υπάρχει ίχνος γλουτένης στο φαγητό που πρόκειται να καταναλώσεις. Έτσι απλά, εύκολα και γρήγορα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, μπορείς να κάνεις κλικ εδώ!

Η ένδειξη της χαμογελαστής φατσούλας που θα εμφανιστεί μετά από 2' αφού πρώτα θα έχει τσεκάρει η συσκευή το δείγμα σου, σημαίνει ότι τρως κανονικότατα και με το νόμο! Και μόνο τέτοιες εύχομαι να βλέπεις!

xx