Σύλλογος «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» για όγδοη συνεχή χρονιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10,11 & 12 Δεκεμβρίου 2015, ώρες 9:00 – 21:00.

Στο Παζάρι θα βρείτε προϊόντα της φύσης, χειροποίητες κατασκευές, σπιτικές λιχουδιές, παραδοσιακά γλυκά, ποτά, είδη καθημερινής χρήσης καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, βιβλία, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη και πλήθος χαριτωμένων χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων σε πολύ χαμηλές τιμές!

Προσφέροντας είδη ή αγοράζοντας τα προϊόντα που επιμελήθηκαν οι εθελοντές του Συλλόγου συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος «Νοσηλεία» για να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Σύλλογος «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» είναι ένα φιλανθρωπικό Σωματείο και από το έτος 2001 παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ στο σπίτι σε ασθενείς που είναι κλινήρεις ή δύσκολα μετακινούνται και έχουν οικονομική αδυναμία.  Στα πλαίσια της αξιοπρεπούς νοσηλείας για τις ευπαθείς ομάδες, o Σύλλογος ανέπτυξε και άλλες δράσεις όπως: Υπηρεσία Στήριξης του Μοναχικού Ασθενή, Δανειστική Αποθήκη νοσηλευτικών/ ορθοπεδικών υλικών & βοηθημάτων, Κοινωνικό Ιατρείο & Φαρμακείο για ανασφάλιστους κ.ά

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.nosilia.org.gr