Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και διάχυτου ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η μεγαλοπρεπής Τελετή Αποφοίτησης του ‘CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield’ το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015, στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Πάνω από 200 απόφοιτοι των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων του CITY College από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέλασαν περήφανα στη σκηνή του Μεγάρου και παρέλαβαν τα πτυχία τους, χειροκροτούμενοι από τους 1.500 περίπου καλεσμένους της εκδήλωσης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το βρετανικό τελετουργικό της αποφοίτησης του Πανεπιστημίου του Sheffield.Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Sheffield, Professor Sir Keith Burnett απένειμε τους πτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους στους αποφοίτους.

Στα πλαίσια της τελετής βραβεύτηκαν διακεκριμένοι απόφοιτοι του CITY College από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχουν διαπρέψει επαγγελματικά. Από την Ελλάδα βραβείο παρέλαβε η απόφοιτος του Κολλεγίου, κα Κατερίνα Σιαμπάνη, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. Η κα Σιαμπάνη εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια στην Ελληνική Εταιρεία Αλτσχάιμερ και συγγενών διαταραχών, εφαρμόζοντας θεραπευτικές τεχνικές που είναι πρωτοποριακές στο συγκεκριμένο χώρο.

Την εντυπωσιακή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι οικογένειες και οι φίλοι των αποφοίτων, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης και των γειτονικών χωρών, διακεκριμένες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό και πολιτικό κόσμο και πλήθος φίλων του Κολεγίου