Η ξεχωριστή στιγμή της αποφοίτησης έχει φτάσει για τους αποφοίτους του “CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield”. Tο Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 οι φοιτητές των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων του CITY College από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στην μεγαλοπρεπή Τελετή Αποφοίτησης που θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 11.30 το πρωί.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το βρετανικό τελετουργικό της αποφοίτησης του Πανεπιστημίου του Sheffield. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Sheffield, Professor Sir Keith Burnett θα απονέμει τους πτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους στους αποφοίτους. Τον Πρύτανη θα συνοδεύουν οι Αντιπρυτάνεις του βρετανικού πανεπιστημίου κι άλλα μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού που θα συμμετέχουν στην τελετή.

Στα πλαίσια της τελετής θα βραβευθούν διακεκριμένοι απόφοιτοι του CITY College από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχουν διαπρέψει επαγγελματικά. Από την Ελλάδα βραβείο θα παραλάβει η απόφοιτος του Κολλεγίου, κα Κατερίνα Σιαμπάνη, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. Η κα Σιαμπάνη εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια στην Ελληνική Εταιρεία Αλτσχάιμερ και συγγενών διαταραχών, εφαρμόζοντας θεραπευτικές τεχνικές που είναι πρωτοποριακές στο συγκεκριμένο χώρο. Από το εξωτερικό θα βραβευτούν επίσης οι απόφοιτοι: κα Sanja Milakovic Kolundzija, Διευθύντρια της διαφημιστικής εταιρίας ‘Executive Group’ από τη Σερβία, η κα Mirela Arqimandriti, Διευθύντρια του ‘Gender Alliance for Development Centre’ από την Αλβανία, η κα Gratiela Constantin, Πρόεδρος της Φορολογικής Επιτροπής του Συνδέσμου Τραπεζών Ρουμανίας και Διευθύντρια της Τράπεζας CEC από τη Ρουμανία, ο κ. Visal Kelmendi, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της εταιρίας Rugove από το Κόσοβο και ο κ. Panche Kralev, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας Makedonski Telekom, από τα Σκόπια.

Στην εντυπωσιακή τελετή θα παρευρεθούν οι οικογένειες και οι φίλοι των αποφοίτων, εκπρόσωποι των πρεσβειών διαφόρων χωρών, των τοπικών αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης και των γειτονικών χωρών, διακεκριμένες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό και πολιτικό κόσμο και πλήθος φίλων του Κολεγίου.

Η Τελετή Αποφοίτησης θα μεταδοθεί ζωντανά με live streaming μέσω της ιστοσελίδας του CITY College: www.citycollege.sheffield.eu/graduation-watch