OPI Starlight Collection: τις φετινές γιορτές διακτινιστείτε σε ένα γαλαξία χρωμάτων. 12 συλλεκτικά βερνίκια χρωματίζουν με στυλ και διαστημική λάμψη τη στρατόσφαιρα. Ζήστε τη δική σας ιστορία αγάπης πασπαλισμένη με αστερόσκονη. 

 

Ομορφιά και τεχνολογία συμβαδίζουν στη νέα συλλογή βερνικιών OPI Starlight Collection, ενώ μοναδικές αποχρώσεις και ξεχωριστές υφές απογειώνουν τη φαντασία και τη γυναίκα που θα τις φορέσει σε ανεξερεύνητους κόσμους και γαλαξίες.

 

«Οι εποχιακές μας συλλογές συχνά εμπνέονται από ονειρικούς προορισμούς. Στην τωρινή συλλογή, ο ουρανός είναι κυριολεκτικά το όριο…», δηλώνει η Suzi Weiss-Fischmann, OPI Co-Founder & Brand Ambassador.  «Για τις γιορτές 2015, φέρνουμε στα νύχια σας τη λάμψη από μακρινούς αστερισμούς και γαλαξίες, χωρίς να χρειάζεστε τηλεσκόπιο. Η αποστολή της συλλογής OPI Starlight Collection είναι η λάμψη και η παγκοσμιοποίηση της ομορφιάς.»

 

«Από τόνους που δανείζονται την πλούσια λάμψη των κοσμημάτων και απόκοσμες μεταλλικές αποχρώσεις, μέχρι φαντασμαγορικά glitters και γιορτινά-κουφετί χρώματα, θα λατρέψετε αυτά τα νέα βερνίκια που θα σας απογειώσουν μέχρι τη σελήνη και πιο μακριά ακόμη», προσθέτει η Suzi Weiss-Fischmann.

Σημειώστε πως τα βερνίκια της συλλογής περιλαμβάνουν SwarovskiⓇ και μεταλλικές χρωστικές, για εμπνευσμένες δημιουργίες στα νύχια και αξέχαστες βραδινές, γιορτινές περιπλανήσεις.    

Η ολοκληρωμένη συλλογή OPI Starlight Collection, περιλαμβάνει 12 διαγαλαξιακά χρώματα:

  • Love is in My Cards
  • Cosmo with a Twist
  • I Drive a SuperNova
  • Ro-Man-ce on the Moon
  • Give Me Space
  • By the Light of the Moon
  • Guys & Galaxies
  • Center of the You-niverse
  • Comet Closer
  • I’m in the Moon for Love
  • Super Star Status
  • Is this Star Taken?

 

Όλα τα βερνίκια της συλλογής  OPI Starlight Collection διαθέτουν το αποκλειστικό ProWide ™ , πινέλο για σούπερ άψογη εφαρμογή.

 

Διάθεση:

Από τον Δεκέμβριο 2015 θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

 

Η OPI, εγγυάται μόνο για τα είδη που έχουν αγοραστεί, από επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς και εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης.

 Για περισσότερες πληροφορίες, www.opi.com. -  Twitter και Instagram @OPI_PRODUCTS

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ OPI

Η OPI ως παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της επαγγελματικής περιποίησης νυχιών, δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της. Στόχος της η καινοτομία. Γνωστή για την εξαιρετικά πλούσια σύνθεση, τη μακρά διάρκεια και ανθεκτικότητα των βερνικιών της, τα μοντέρνα χρώματα και τα πρωτότυπα ονόματα που δίνει σε κάθε της βερνίκι, η OPI προσφέρει μια προσιτή πολυτέλεια για τους καταναλωτές της. Τα βερνίκια της OPI είναι διαθέσιμα σε πάνω από 200 αποχρώσεις. Κάθε βερνίκι OPI διαθέτει αποκλειστικό ProWide ™ , πινέλο για άψογη εφαρμογή. Η OPI είναι διαθέσιμη σε πάνω από 100 χώρες με μια πλήρη σειρά επαγγελματικών προϊόντων, που περιλαμβάνει θεραπείες νυχιών, προϊόντα για τα χέρια αλλά και για το σώμα, προϊόντα spa μανικιούρ / spa πεντικιούρ, εργαλεία, τζελ και ακρυλικά.