Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: αυτοί που τους αρέσει η σοκολάτα κι αυτοί που λατρεύουν τη σοκολάτα. Άλλη κατηγορία δεν υπάρχει (κι αν υπάρχει, το δικό μου μυαλό δεν μπορεί να τη χωρέσει). Αν υποψιάζεσαι ότι αυτό που νιώθεις για τη μαύρη... θεά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «εθισμός» τσέκαρε τα συμπτώματα:

 
Έχεις ανακαλύψει τους πιο πρωτότυπους τρόπους για να φας σοκολάτα σε κάθε γεύμα, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό! Α, και ενδιάμεσα! Να κεράσω ένα mocha latte; 
Cheezburger animated GIF
 
Στη σκέψη ότι θα ήθελες λίγη σοκολάτα (λίγη, ο λόγος το λέει) ή ότι έχεις μέρες να φας έχεις αληθινά συμπτώματα στέρησης!
television animated GIF
 
Μπορείς να μυρίσεις ότι κάπου ψήνεται μια τάρτα σοκολάτα από χιλιόμετρα!
chocolate animated GIF
 
Όταν κάποιος στην παρέα κρατάει σοκολάτα, φοράς το καλύτερό σου χαμόγελο και αρχίζεις τις γλύκες (καλά, ακόμα να σου προσφέρει ένα κομματάκι ο γάιδαρος;)
flirting animated GIF
 
Από τη στιγμή που αποφάσισες ότι θέλεις σοκολάτα δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσεις να το σκέφτεσαι μέχρι να την πάρεις στα χέρια σου!
spongebob squarepants animated GIF
 
Κι όταν επιτέλους σκίσεις το περιτύλιγμα, αυτή η πρώτη μπουκιά, αλήθεια σου λέω, είναι ό,τι καλύτερο έχεις νιώσει στη ζωή σου!!! Σλουρπ!
chocolate animated GIF
 
Είσαι διατεθειμένη να ακολουθήσεις ακόμα και την πιο παλαβή δίαιτα του κόσμου, αρκεί να υπόσχεται ότι μπορείς να την κάνεις χωρίς να κόψεις τη σοκολάτα.
chocolate animated GIF
 
Πιστεύεις ακράδαντα στο ρητό «δείξε μου έναν άνθρωπο που λέει ότι δεν του αρέσει η σοκολάτα και θα σου δείξω έναν ψεύτη»!
chocolate animated GIF
 
Υπάρχει κάτι σοκολατένιο, έστω ένα τόσο δα σοκολατάκι, σε κάθε τσάντα και τουλάχιστον σε ένα συρτάρι του γραφείου σου. 
girl animated GIF
 
Το αγόρι σου ξέρει καλά πώς να σε πείσει να πάτε με την παρέα του να δείτε το ματς («δεν έχεις δει ποτέ την καντίνα στο γήπεδο; Έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε σοκολάτες που έχεις δει»! Μην τον πιστέψεις, δεν έχει).
chocolate animated GIF
 
Αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι να τελειώνεις με αυτό το ανόητο άρθρο και να πας να φτιάξεις μια ζεστή σοκολάτα! Κι εγώ το ίδιο... Στην υγειά μας. 
wasted animated GIF