Ναι, είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και ναι, το δέσιμο που έχεις με το σκυλάκι σου λίγοι μπορούν να το καταλάβουν. Σίγουρα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε πολλές από τις παρακάτω περιπτώσεις:

Δε σου έχει μείνει παπούτσι για παπούτσι αφάγωτο. Είσαι στη φάση που το εκπαιδεύεις όμως, τι να κάνεις;

puppy chewing

Δεν μπορείς να διανοηθείς διακοπές μακριά του. Προτιμάς να αφήσεις μια φίλη σου πίσω, παρά τον σκυλάκο σου. #sorrynotsorry

sad puppy

Όταν του μαθαίνεις ένα κόλπο πετάς στα σύννεφα. Του είπες κάτσε και έκατσε;; WOOHOO!

excited people

Το εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια. Αν δεις ότι δε συμπαθεί κάποιον, τον βάζεις αυτόματα στη μαύρη λίστα. Έχουν ένστικτο τα τετράποδα!

Δεν κοιμάσαι αν δεν κοιμήσεις πρώτα το σκυλάκι σου. Είναι το παιδί που δεν έχεις, τι να λέμε.

sleeping dog

Έχεις το ραντάρ σου ανοιχτό για οποιονδήποτε φέρεται άσχημα στα αδέσποτα. Θέλουν πόλεμο; Θα τον έχουν.

Ο σκύλος σου είναι και ο ψυχαναλυτής σου. Μην ανησυχείς αν πιάσεις τον εαυτό σου να μιλάει στο χαριτωμένο τετράποδό σου για τα προβλήματα της σχέσης σου. Συμβαίνει στους περισσότερους. Πού θα βρεις καλύτερο ακροατή άλλωστε;

cute puppy

Δεν σου κρατάει ποτέ κακία, ακόμα κι όταν είσαι μέσα στα νεύρα και του φωνάζεις που θέλει να πάει βόλτα ή το μαλώνεις γιατί δάγκωσε το ριχτάρι. 

lov1

Μπορείς να τον κάνεις χαρούμενο με μια απλή βόλτα. Όχι πες, ποιος άνθρωπος ευχαριστιέται πλέον με κάτι τόσο απλό;

happy dog

Στο κινητό σου έχεις περισσότερες φωτογραφίες με το σκυλάκι σου παρά με το αγόρι σου. Είναι το πιο πιστό πλάσμα, οπότε το αξίζει. Να τ΄ακούνε μερικοί μερικοί.

puppy eyes

Ξοδεύεις περισσότερα σε αξεσουάρ για το σκυλάκι σου παρά για εσένα. Είναι μια μίνι εκδοχή του εαυτού σου, δεν είναι;

dressed up dog

Εκνευρίζεσαι αφάνταστα όταν κάποιος σου ζητά να κλειδώσεις τον σκύλο σου σε ένα δωμάτιο επειδή τα φοβάται. Εσύ φοβάσαι τον δικό του συγκάτοικο;

sarcastic dog owner

Ξέρεις πολλές περισσότερες ράτσες σκυλιών παρά γατιών. Οι γάτες σου φαίνονται όλες ίδιες, ενώ όταν βλέπεις σκυλάκια αναγνωρίζεις αμέσως τη ράτσα και τα χαρακτηριστικά τους. Αδυναμίες είν’ αυτές!