Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στο φοράω animal print και είμαι κομψή και στο λούζομαι με animal print από πάνω μέχρι κάτω και καταστρέφω το ντύσιμο μου. Θέλεις να μοιάζεις με λεοπάρδαλη; Ε δεν το θέλεις! Αυτά τα prints θέλουν μέτρο λοιπόν και όχι υπερβολές - σε καμία περίπτωση! Τί να προσέξεις όταν φοράς animal print;

Πες ναι στα animal print αξεσουάρ. Ζώνες, τσάντες, παπούτσια, καπέλο, ακόμη και βραχιόλια. Μια χάρη κάνε μου, όχι όλα μαζί. Κι αν επιμένεις να βάλεις πάνω από 2, άλλη μια χάρη κάνε μου, μην μπερδέψεις πολλά prints μαζί. Ένα τη φορά!

Πες ναι στο zebra print, όταν πρόκειται να το φορέσεις με ένα total black outfit. Δε θέλουμε πολλά χρώματα, ούτε πολλά αξεσουάρ, το πανωφόρι είναι το μόνο statement κομμάτι του ντυσίματος σου.

Πες ναι στο zebra print, με ένα οποιοδήποτε μονόχρωμο ντύσιμο, έστω λευκό ή γκρι.

Πες ναι στο leopard print με ένα total denim ντύσιμο, ίσως από τις πιο safe επιλογές στον τομέα του animal print. Δένει αρμονικά και συνδυάζει το πιο αθλητικό/casual στιλ με το πιο θηλυκό. Δοκίμασε το και δε θα χάσεις!

Πες ναι στο συνδυασμό animal print πανωφόρι και δερμάτινη ανοιχτόχρωμη τσάντα. Το ντύσιμο σου θα γίνει πιο ανάλαφρο και πιο ξεχωριστό, αντίθετα μια μαύρη δερμάτινη τσάντα θα έκανε το ντύσιμο πιο βραδινό και επίσημο. Επιλέγεις εσύ ανάλογα με την περίσταση φυσικά!

Πες ναι στο συνδυασμό animal print πανωφόρι και αντίστοιχη ζώνη. Ιδανικά, προτίμησε ένα μονόχρωμο look και ακόμη πιο ιδανικά, μπορείς να φορέσεις ένα total black outfit.

Πες ναι στο συνδυασμό του animal print με αθλητικό παπούτσι. Ta sneakers σου και το zebra print θα κάνουν το ντύσιμο σου smart casual με αρκετή θηλυκότητα! Ορίστε, βρήκες το επόμενο ντύσιμο που θα φορέσεις στην έξοδο με τις φίλες σου ή στον καφέ με το αγόρι σου.