Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια, αλλά από την άλλη, δεν υπάρχουν τα χρήματα που θα χρειάζονταν για να κάνεις κάτι αληθινά διασκεδαστικό με την παρέα σου; Κι όμως... Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή ΕΙΝΑΙ δωρεάν! Εμείς, σου δίνουμε ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά 12 ιδέες για να περάσετε σούπερ χωρίς να ξοδευτείτε!

1. Μαραθώνιος ταινιών στο σπίτι

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι πατατάκια, ποπ κορν, αναψυκτικά και μερικές ταινίες από το DVD club της γειτονιάς σου. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις και μαραθώνιο τηλεοπτικών σειρών (αρκεί να έχεις εξασφαλίσει πολλά επεισόδια για να μη σας κόψουν στο καλύτερο)! Δες κι εδώ 10 ταινίες που πρέπει να δεις με τις κολλητές σου!

2. Δείπνο ρεφενέ

Το concept είναι πολύ απλό: ο καθένας από την παρέα αναλαμβάνει να μαγειρέψει κάτι και συγκεντρώνεστε όλοι μαζί στο σπίτι ενός για να φάτε παρέα. Φροντίστε να οργανώσετε το μενού από πριν, ώστε να μην καταλήξετε με πέντε διαφορετικά είδη τυρόπιτας. Και μην ξεχάσετε να αναθέσετε σε κάποιον να φέρει γλυκό!

3. Βραδιά low budget μαγειρικής

Κάλεσε την παρέα στο σπίτι για να μαγειρέψετε και να φάτε όλοι μαζί, χωρίς όμως να κάνεις την παραμικρή προετοιμασία. Το ζητούμενο είναι να καταφέρετε να φτιάξετε κάτι απολαυστικό (ή έστω κάτι που να τρώγεται) χρησιμοποιώντας μόνο ό,τι ήδη υπάρχει στα ντουλάπια και το ψυγείο σου. Απόφυγέ το εάν το μόνο που έχεις στο ψυγείο είναι ένα ληγμένο γιαούρτι.

4. Επιτραπέζια παιχνίδια

Παλιά, κλασική ιδέα που όμως παραμένει αγαπημένη για όλες τις παρέες. Καθάρισε το τραπεζάκι του σαλονιού από τα παλιά περιοδικά και βγάλε το Trivial, το Taboo, ακόμα κι τη Monopoly από τη γωνιά όπου τα έχεις καταχωνιάσει. Εγγυημένη διασκέδαση!

5. Spa date night

Οι κολλητές σου, λίμες, βερνίκια νυχιών, μάσκες προσώπου και τσιμπιδάκια για τα φρύδια... Τι άλλο να ζητήσει ένα κορίτσι;

6. Ραντεβού στο πάρκο

Τι κι αν είστε πια πολύ μεγάλες για κούνιες ή ποδήλατο; Το πάρκο της γειτονιάς σας εξακολουθεί να είναι ένα αγαπημένο σημείο συνάντησης για την παρέα. Περπατήστε ή πάρτε περιοδικά και διαβάστε τα στο παγκάκι. Μοναδική προϋπόθεση, να έχει κάπως καλό καιρό (τουλάχιστον να μη βρέχει)! Extra tip: το πάρκο είναι ένα από τα ιδανικά background για να βγάλετε μαζί τέλειες selfies! Δες κι εδώ πώς θα βγεις κούκλα στις φωτογραφίες!

7. Απολαύστε το νυχτερινό ουρανό

Πηγαίνετε με το αυτοκίνητο σε ένα μέρος όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της πόλης και χαζέψτε τα αστέρια και το νυχτερινό ουρανό. Μπορεί να ακούγεται βαρετό όμως αν το κάνεις θα διαπιστώσεις ότι δημιουργεί μια τέλεια ατμόσφαιρα για προσωπικές εξομολογήσεις!

8. Κάντε ένα πάρτι ανταλλαγής ρούχων

Ζήτησε από τις κολλητές σου να συγκεντρώσει η καθεμία από τρία τέσσερα κομμάτια που δεν φοράει πια, απλώστε τα στο κρεβάτι ή το πάτωμα και ανταλλάξτε μεταξύ σας. Είναι πολύ διασκεδαστικό και ένας απίστευτα οικονομικός τρόπος να αποκτήσετε όλες καινούρια ρούχα!

9. Οργάνωσε ένα «Pinterest party»

Βρείτε στο Pinterest ιδέες για διάφορες κατασκευές (π.χ. κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα ή ακόμα και φαγητά ή γλυκά), μαζευτείτε σε ένα σπίτι και επιχειρήστε να τα φτιάξετε όλες μαζί. Ή αναλάβετε η καθεμία να φτιάξει από ένα και κάντε διαγωνισμό: η δημιουργία που στο τέλος θα μοιάζει περισσότερο στο πρωτότυπο, κερδίζει!

10. Βραδιά καραόκε

Δεν μπορεί να μην έχεις ένα μικρόφωνο καραόκε κρυμμένο σε κάποιο ντουλάπι από τα σχολικά χρόνια σου; Ήρθε η ώρα να το ξεσκονίσεις και να τραγουδήσετε με την καρδιά σας. Αν δεν έχεις μικρόφωνο, η βούρτσα των μαλλιών μπορεί να κάνει τη δουλειά μια χαρά, όπως τότε που ήσουν παιδάκι!

11. Πάρτι ομορφιάς «You tube»

Μαζέψτε όλα τα καλλυντικά σας και δείτε στο You tube όλα τα video για το πώς θα πετύχετε τις καινούριες τάσεις στο μακιγιάζ και τα μαλλιά. Θα γελάσετε τρελά και θα κάνετε εξάσκηση!

12. Οργανώστε τη ντουλάπα ή το δωμάτιο

Έχεις υπόψη σου εκείνα τα χειμωνιάτικα που εξακολουθούν να βρίσκονται σε κούτες και υφασμάτινες βαλίτσες και ΟΧΙ στη ντουλάπα σου; Τακτοποίησέ τα... with a little help from your friends. Μην παραλείψεις να ανταποδώσεις τη χάρη κάποια από τις επόμενες μέρες!