Τα κόκκινα κραγιόν πάντα με εντυπωσίαζαν! Από τα σκούρα, «ματωμένα» μέχρι τα neon κοραλλί, κάθε απόχρωση έμοιαζε πραγματικά σαγηνευτική στα μάτια μου. Η ιδέα όμως του να αποκτήσω και να φορέσω ένα, ήταν σχεδόν τρομακτική! Παλιότερα πίστευα ότι είμαι πολύ μικρή για να έχω τα χείλη μου τόσο έντονα βαμμένα – ακόμη το πιστεύω για τότε – και όταν μεγάλωσα δυσκολευόμουν να βρω το σωστό κόκκινο που να μου ταιριάζει.

Όποιο και αν δοκίμαζα μου φαινόταν αστείο πάνω μου και αν τελικά τύχαινε να αγοράσω κάποιο, κατέληγε να παραμένει αχρησιμοποίητο στο νεσεσέρ μου.

Όλα αυτά άλλαξαν όταν άρχισα να πειραματίζομαι περισσότερο με το μακιγιάζ μου και αποφάσισα να «τιμήσω» τις αγορές που είχα κάνει.

Τότε ήταν που κατάλαβα πως δεν υπάρχει σωστή απόχρωση αλλά σωστή διάθεση! Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα παιχνίδι με τα σκούρα και τα έντονα, τα ματ ή τα γυαλιστερά, τα βυσσινί και τα μπορντώ.  Και να κάτι πρέπει να θυμάσαι είναι πως αυτό που κάνει ένα κόκκινο κραγιόν τέλειο δεν είναι το χρώμα του αλλά ο τρόπος που το φοράς.

1. Ξεκίνησε με το να αποχρωματίσεις τελείως τα χείλη σου με κάποιο κονσίλερ. Ναι θα μοιάζεις λίγο σαν τη νεκρή νύφη αλλά μόνο έτσι θα αναδείξεις τα ζουμερά κόκκινα χείλη σου.

2. Το κλειδί βρίσκεται στο σωστό μολύβι χειλιών. Το ξέρω πως βαριέσαι και δεν έχεις πολύ χρόνο αλλά μόνο έτσι το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν θα μείνει για ΏΩΩΩΡΕΣ στη θέση του και… μπορείς να «κλέψεις» λίγο μεγαλώνοντας το περίγραμμα και κάνοντας τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη! Αν νομίζεις ότι είσαι αδέξια, δεν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει τρόπος: σχεδίασε ένα έντονο Χ ξεκινώντας από το κέντρο των άνω χειλιών σου και στο σημείο που οι δύο γραμμές συναντιούνται, χάραξε την γραμμή στο κέντρο των κάτω.

3. Γέμισε τα χείλη σου με χρώμα. Διάλεξε ένα καλό ματ κόκκινο μολύβι το οποίο θα «θωρακίσει» το κραγιόν σου και θα το διατηρήσει ακούνητο για πάρα πολλές ώρες! Εγώ χρησιμοποιώ το Tommy G Smart Lip No 2.

 

4. Άπλωσε το αγαπημένο σου κραγιόν σε όλη την περιοχή που άπλωσες το μολύβι σου. Δεν δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό το χρώμα; Αυτήν την περίοδο φλερτάρω με το Dior Addict No 874 & Inglot Lipstick 46.

5. Απογείωσε το look σου με ένα κόκκινο lipgloss. H λάμψη του μπορεί να χαθεί γρηγορότερα αλλά χάρη στο μολύβι που έβαλες πριν, τα χείλη σου θα παραμείνουν κατακόκκινα για φίλημα, όλη νύχτα!   

Άλλωστε… You Only Live Once!!!

Site:capri-girl.blogspot.gr

Mail: the.caprigirl@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/caprigirl

Instagram: @caprigirl_the