Η διάθεσή μου θυμίζει έντονα κάτι από βρετανική «σαπίλα» και μιας και λόγω καιρού είμαι σε mood: τσαγάκι, κεράκια, παντόφλες, λέω να παραμείνουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και να σας γνωρίσω ακόμη μια από τις αγαπημένες μου bloggers του εξωτερικού: Την Essie Button!

Αν η Sandra Bullock και ο Jim Carrey έκαναν παιδί, το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα αυτή εδώ. Θεωρώ δεδομένο πως παραμιλάει και στον ύπνο της και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μια δική της εκπομπή στην τηλεόραση ή να είναι stand up comedian!

Ο λόγος που έχει γίνει τόσο δημοφιλής (όσοι παρακολουθούν beauty youtubers δεν υπάρχει περίπτωση να μη τη ξέρουν) είναι γιατί διατηρεί μια άψογη αισθητική σε ότι αφορά στην ποιότητα και στο αποτέλεσμα της δουλειάς της αλλά και γιατί είναι ξεκαρδιστική.

Αυτoσαρκάζεται, δεν έχει κανένα κόμπλεξ και κάνει μονίμως αστεία on camera! Ακόμη και αν δεν έχεις ψύχωση με την ομορφιά και τα καλλυντικά αξίζει να την παρακολουθείς γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου φτιάξει τη διάθεση ή να μην ταυτιστείς για λίγο μαζί της, νομίζοντας πως είναι η κολλητή σου, η αδελφή σου ή και εσύ η ίδια!

Από το ξεκίνημά της, έχασε ΠΟΛΛΑ κιλά και εγκατέλειψε τον αγαπημένο της Καναδά για την βροχερή Αγγλία, για χάρη του έρωτα που γνώρισε στο διαδίκτυο. Πλέον ζουν αγαπημένοι μαζί με τον σκύλο τους και η ίδια είναι από τις πιο πετυχημένες επαγγελματίες bloggers. Μια χαρά δεν τα κατάφερε;

Άλλωστε…

You Only Live Once!!!

Site:capri-girl.blogspot.gr

Mail: the.caprigirl@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/caprigirl

Instagram: @caprigirl_the