Διπλή συλλογή από τα adidas Originals για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015

Mystic Moon

Εμπνευσμένη από τις επιφάνειες και τις σκιάσεις του φεγγαριού, η Rita Ora, το απόλυτο fashion icon συνεργάζεται και πάλι με τα adidas Originals, μας οδηγεί στο διάστημα και παρουσιάζει τη νέα συλλογή «Mystic Moon» για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2015. Γυαλιστερά, καπιτονέ και καουτσούκ υφάσματα που προσφέρουν άνεση και τέλεια εφαρμογή ξεχωρίζουν από τη νέα συλλογή, ενώ τα έντονα logos που αποτυπώνονται σε σκούρες επιφάνειες, αντικατοπτρίζουν το φαινόμενο του φεγγαριού  που κυριαρχεί στον σκοτεινό ουρανό. Track tops με φλούο, λευκά γράμματα και μεταξωτά γιλέκα που κοσμούνται με το κλασσικό τριφύλλι των adidas Originals είναι μερικά από τα highlights της συλλογής ενώ ένα tailored flare φόρεμα με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος αποτελεί την σκοτεινή πλευρά της συλλογής «Mystic Moon».

 

Space Shifter

Στη συλλογή «Space Shifter»,  η Rita Ora εμπνέεται από τις εναλλαγές σχημάτων του φεγγαριού, γίνεται η βασίλισσα του σύμπαντος και μας ταξιδεύει έξω από αυτόν τον πλανήτη. Κλασσικές σπορ γραμμές αναδεικνύονται μέσα από μοναδικά κομμάτια με έντονα χρώματα, διαφορετικά υφάσματα και αναπαραστάσεις του φεγγαριού μέσα από μία ποικιλία χρωμάτων. Εντυπωσιακές υπερ-γαλαξιακές πτήσεις αποτυπώνονται πάνω στα κλασσικά Superstar τα οποία συνοδεύονται από υπερ-διαστημικά tops και shorts. Ξεχωριστό κομμάτι της συλλογής αποτελεί το ζιβάγκο all-in-one που παραπέμπει στα retro 60’s body cuts, με τις κλασικές τρείς ρίγες της adidas να αποτυπώνονται στα χρώματα από το φώς του φεγγαριού. Η συλλογή ολοκληρώνεται από το cropped track top με φτερά πάνω στους ώμους που δίνει στον ταξιδιώτη του διαστήματος την αίσθηση της ασύγκριτης ταχύτητας. 

Δείτε το video της συλλογής εδώ: http://youtu.be/ybg_aCgWGU4

Get the adidas Originals feeling:

C:UsersorfanafrDesktopsocial buttonsfacebook_color.pngadidasOriginalsC:UsersorfanafrDesktopsocial buttonstwitter_color.png@adidasgrC:UsersorfanafrDesktopsocial buttonsinstagram_color.png@adidasgr