Μπροστά στα μάτια σου όταν είστε για ποτό; Στην κοινή σας δουλειά όταν του την πέφτει συνάδελφός σας; Στη σχολή σας όταν του χασκογελάει συμφοιτήτριά σας; Μέσω facebook και απλά το διαπιστώνει εσύ ή στο λέει εκείνος; Πολλές είναι οι περιπτώσεις που μπορεί κάποια να την πέσει στο αγόρι σου. Τι κάνεις; Πως αντιδράς; 

Αν είσαι στην αντίπερα όχθη, δες εδώ 7 σημάδια ότι η ζήλεια του αγοριού σου είναι αρρωστημένη.

1.    Για αρχή, να χαρείς


Είναι ωραίο το ταίρι σου να είναι αρεστό και να προσελκύει τα βλέμματα άλλων γυναικών. Γι’αυτό, κι αν το φλερτ της κοπέλας δεν σε προσβάλλει, καλό είναι να χαρείς. Πολλές τον θέλουν, αλλά εσύ τον έχεις!


2.    Να συμπεριφερθείς με χιούμορ


Εξαρτάται βέβαια και από το πέσιμο της άλλης, αλλά εάν αυτό είναι διακριτικό, τότε μπορείς να το χειριστείς με αρκετό χιούμορ, ανωτερότητα και άνεση! Ρίξ’το στην πλάκα λοιπόν και κόψε κίνηση!

Δες εδώ 7 τρόπους για να νικήσεις τις ανασφάλειές σου

3.    Να δεις πως αντιδράει αυτός


Και πάμε τώρα στην αντίδραση του αγοριού σου. Όσο άνετη και να είσαι –ή να το παίζεις- το θέμα είναι πως αντιδρά αυτός –σαν πραγματικός κύριος ή σαν ξιπασμένος αλήτης που του τρέχουν τα σάλια. Εάν πρόκειται για φλερτ που συμβαίνει μπροστά στα μάτια σου, ένα χαμόγελο εκ μέρους του προς αυτήν και ένα «σε ευχαριστώ, αλλά είμαι με το κορίτσι μου» είναι ότι πρέπει. Εάν αρχίζει να της μιλάει και να σε αγνοεί, ε εντάξει, ο τύπος είναι για πολλές φάπες.

Τσέκαρε εδώ 6 αλάνθαστους τρόπους για να "διαβάσεις" το μυαλό ενός άντρα.

4.    Να μην κάνεις σαν τρελή


Είτε επειδή έχεις λόγο και δίκιο είτε επειδή δεν έχεις, το θέμα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Το να την ξεμαλλιάσεις ας πούμε ή να αρχίζεις να φωνάζεις, η αλήθεια είναι πως δεν είναι μέσα σε αυτά που θα προτείναμε. Είναι πιο δύσκολο να κρατήσεις τα προσχήματα όταν δεν είσαι μπροστά στο φλερτ και ανακαλύψεις μετά ότι του την έπεφτε κάποια, ότι μίλαγαν στο τηλέφωνο ή κάτι παρόμοιο. Κι αυτό γιατί δεν ξέρεις αν σου λέει ο φίλος σου την αλήθεια ή όχι. Όπως και να έχει, εσύ μην κάνεις σαν παρανοϊκή.

Κούλαρε! 10 σημάδια που δείχνουν πως πρέπει να παίρνεις πιο χαλαρά τα πράγματα


5.    Να είσαι δίκαιη μαζί του


Επειδή του την έπεσε η άλλη, δεν σημαίνει ότι θα την πληρώσει το αγόρι σου! Και σε εσένα όταν στην πέφτουν διάφοροι, θα ήταν άδικο να σε κατηγορεί το αγόρι σου επειδή τους προσέλκυσες. Οπότε, προσπάθησε να είσαι δίκαιη μαζί του. Εάν ήταν κύριος, να είσαι κι εσύ μια κυρία, και εάν ήταν προκλητικός ή λιγούρης προς την άλλη, τότε, λυπάμαι, αλλά μάλλον πρέπει να του δώσεις πόδι.

Δες 15 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις στο αγόρι σου