Υπάρχει κορίτσι που να μην αγαπά το χρώμα; Yπάρχει κορίτσι που να μην θέλει manι- pedi που να προκαλεί απανωτά ουάου; Sorry αλλά  ακόμη κι αν υπάρχεις, εσύ φίλη μου δεν μας αφοράς... Για όλες εμάς τις υπόλοιπες η νέα σεζόν- όπως και η ίδια η ζωή άλλωστε- θέλουν χρώμα. Το χρώμα δίνει συναίσθημα στη ζωή και ενισχύει τη γυναικεία αυτοπεποίθηση!

Κι ευτυχώς η αγαπημένη ΟPI με μια τόσο μεγάλη ποικιλία από υπέροχα βερνίκια νυχιών, με μοναδική τεχνολογία, μοντέρνες αποχρώσεις και με αστείες ονομασίες, η διαδικασία του μανικιούρ-πεντικιούρ γίνεται πλέον μια στιγμή απόλαυσης και διασκέδασης. 

A GOOD MAN-DARIN IS HARD TO FIND  JADE IS THE NEW BLACKLIGHT MY SAPPHIRE,  FLASHBULB FUCHSIADULCE DE LECHE PURPLE WTH A PURPOSE,    ALPINE SNOW  Οχι δεν είναι τίτλοι νέων blockbuster TV series... είναι μόλις μερικοί λαχταριστοί τίτλοι των αποχρώσεων που θα δεις στα ράφια των επιλεγμένων beauty stores.

Γιατί αλλιώς είναι να ζητάς ένα απλό φωτεινό κόκκινο κι αλλιώς ένα RED MY FORTUNE COOKIE by OPI

 

Οπως αλλιώς να φοράς ένα sparkling μαύρο κι αλλιώς ένα  MY PRIVATE JET by OPI

 

Και να σου πω και δύο λόγια για την απίθανη ιστορία της ΟPI

Αν είσαι κι εσύ ένα κορίτσι που αγαπάς στις success storieς που θυμίζουν παραμύθι χαλάρωσε κι άκουσε τί σχέση έχει το αγαπημένο σου μπουκαλάκι OPI με την τεχνητή οδοντοστοιχία της γιαγιάς σου.

Η  απίθανη ιστορία του brand OPI, ξεκίνησε το 1980 στην Αμερική, κάπου στο βόρειο Χόλυγουντ. Ο  George Schaeffer, ιδιοκτήτης της εταιρείας Odontorium Products Inc, που κατασκεύαζε προϊόντα για τεχνητά δόντια, αποφάσισε να εξελίξει τη δραστηριότητά του, αξιοποιώντας το δεδομένο σύμφωνα με το οποίο τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία οδοντικών προϊόντων μοιάζουν αρκετά με αυτά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ψεύτικων νυχιών. Επιπλέον διαπίστωσε πως οι περισσότεροι πελάτες του ήταν τεχνικοί που ειδικεύονταν στα τεχνητά νύχια και αγόραζαν από εκείνον τις πρώτες ύλες. Τότε ο George Schaeffer αποφάσισε να δοκιμάσει να δημιουργήσει υλικά και συστατικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τεχνητών νυχιών.

Πολύ σύντομα η εταιρεία έφερε την επανάσταση στο χώρο των τεχνητών νυχιών με τη δημιουργία ενός συστήματος που συνδύαζε το υγρό υλικό με την πούδρα για την κατασκευή του τεχνητού νυχιού. Οι πελάτες του ενθουσιάστηκαν που επιτέλους μπορούσαν να δημιουργήσουν τεχνητά νύχια που έμοιαζαν με φυσικά και είχαν απίστευτα μεγάλη διάρκεια και το brand πολύ γρήγορα κατέκτησε ηγετική θέση σε ινστιτούτα ομορφιάς.

Το 1982 ο George Schaeffer συνεργάστηκε με την κουνιάδα του SUZI WEISS – FISCHMANN, η οποία ήταν ειδική στα χρώματα των βερνικιών για τα νύχια και δημιούργησαν βερνίκια νυχιών υψηλής ποιότητας. Το επόμενο βήμα τους ήταν η προώθηση των προϊόντων τους σε όλα τα μικρά ινστιτούτα μανικιούρ-πεντικιούρ της Ventura boulevard. Οι επαγγελματίες του είδους ενθουσιάστηκαν και τα λάτρεψαν.

Σε συνέχεια της επιτυχίας του στην αγορά της Β. Αμερικής, το brand OPI μέσα στη δεκαετία του ΄90 επεκτάθηκε στην Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική. Σήμερα, κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια βιομηχανία των επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης νυχιών, ενώ αποτελεί τη n°1 επιλογή για ινστιτούτα αισθητικής, λόγω της υψηλής ποιότητας και της ποικιλίας χρωμάτων που διαθέτει.

Από το 2010 το brand OPI ανήκει στην Coty και πλέον διατίθεται σε περισσότερες από 100 χώρες.

Διαθέτει υπέροχες συλλογές σε βερνίκια νυχιών και μια ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών προϊόντων για τα νύχια, τα χέρια και τα πόδια, με βάση τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και την καλύτερη ποιότητα υλικών και συστατικών.

 

Ας μιλήσουμε για ΤΑ βερνίκια

Η γυναίκα OPI αγαπά το χρώμα και την ποιότητα και τα βαμμένα νύχια της αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά της. Τα βερνίκια νυχιών OPI έχουν επαγγελματική ποιότητα και χάρη στην ξεχωριστή φόρμουλα τους με μετάξι, αμινοξέα και χρωστικές πέρλας,  εγγυώνται υπέρτατη λάμψη με απίστευτα μεγάλη διάρκεια. Στη βασική συλλογή θα ανακαλύψετε περισσότερες από 70 μοντέρνες και διαχρονικές αποχρώσεις,- με αυτές  τις  super  πρωτότυπες ονομασίες που σου είπα παραπάνω- που σίγουρα θα σου  μείνουν αξέχαστες! 

 

.

 

Τα βερνίκια συμπληρώνουν μια κατηγορία προϊόντων περιποίησης νυχιών και τελειοποίησης, για ένα ολοκληρωμένο, «αξιοζήλευτο» αποτέλεσμα! Όμως για αυτά θα σας μιλήσω σε επόμενο Post  

 

 

Τα OPI  θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Κι αν θέλεις να μάθεις κι άλλα  μπες στην ιστοσελίδα   www.opi.com.