Η Coca-Cola φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια του γυάλινου μπουκαλιού της και μας προσκαλεί όλους σε μια μεγάλη γιορτή με πολλά happenings. Από τις 29 Αυγούστου και για περισσότερο από μια εβδομάδα, το εντυπωσιακό Coca-Cola Pop-Up Store θα βρίσκεται στη χώρα μας, προσελκύοντας χιλιάδες κόσμο και fans της πιο αγαπημένης μάρκας.

 

Το ειδικά διαμορφωμένο, διώροφο κατάστημα της Coca-Cola, έχοντας διανύσει αμέτρητα χιλιόμετρα σε όλη την Ευρώπη, θα βρεθεί στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο, χαρίζοντας αμέτρητες στιγμές χαράς και απόλαυσης στους επισκέπτες, αλλά και μοναδικές εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών της ΜΚΟ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ». T-shirts, τσάντες, posters και αξεσουάρ, είναι μερικά μόνο από τα συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα που θα μπορεί κανείς να αποκτήσει αποκλειστικά στο Coca-Cola Pop-Up Store. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους, μοναδικό μπουκάλι Coca-Cola, αλλά και να δώσουν ξανά ζωή στα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια,διακοσμώντας τα με τη βοήθεια καλλιτεχνών.

Για κάθε μπουκάλι που θα φιλοτεχνείται, η Coca-Cola θα προσφέρει 1 ευρώ στη ΜΚΟ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες να γίνουν και εκείνοι αρωγοί της προσπάθειας στήριξης της Οργάνωσης. Ακόμη, καθημερινά αγαπημένοι καλλιτέχνες και ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα βρίσκονται εκεί, ανεβάζοντας τη διάθεσή μας στα ύψη!

 

Για τις ώρες λειτουργίας και τις δράσεις του Coca-Cola Pop-Up Store, επισκεφθείτε τη σελίδα της Coca-Cola αλλά και του event στο Facebook: https://www.facebook.com/cocacolagr?fref=ts https://www.facebook.com/events/397544037098328/