Η ψαλίδα στα μαλλιά είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις επειδή βαριέσαι να περιποιηθείς τα μαλλιά σου, όπως τους αξίζει. Ειδικά μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες ή όταν χρησιμοποιείς πιστολάκι συχνά το πρόβλημα σου επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο. Ήξερες, όμως, ότι δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις στο κομμωτήριο κάθε φορά που βλέπεις την ψαλίδα στα μαλλιά σου να αυξάνεται αφού μπορείς να την αφαιρέσεις μόνη σου με την βοήθεια του ψαλιδιού.

Μην τρελαίνεσαι! Δεν θα σε βάλουμε να κάνεις πειράματα αλλά, θα σου μάθουμε τον σωστό τρόπο να κόβεις την ψαλίδα από τα μαλλιά και για να κάνεις οικονομία αλλά και για να φρεσκάρεις την εμφάνιση σου όποτε το έχεις ανάγκη.

Πώς θα αφαιρέσεις την ψαλίδα από τα μαλλιά σου;

  1. Αρχικά για να έχεις πιο καλό αποτέλεσμα αλλά και για να μπορέσει η όλη διαδικασία να γίνει πιο εύκολη για εσένα θα πρέπει να ισιώσεις τα μαλλιά σου για να είναι λεία αφού έτσι η ψαλίδα θα φαίνεται καλύτερα.
  2. Χώρισε στην μέσα στα μαλλιά σου και κάνε δύο κοτσίδες. Μετά χώρισε τα κοτσίδες σε ακόμα δύο.
  3. Με τα δάκτυλα σου ξεκίνα να στρίβεις τις τούφες σου.
  4. Θα παρατηρήσεις ότι οι τρίχες που πετούν από τις στριμμένες σου τούφες είναι τα σημεία που έχουν περισσότερο ψαλίδα.
  5. Κόψε, λοιπόν, αυτές τις τρίχες που πετούν με το ψαλίδι και όταν ξεστρίψεις τις τούφες θα δεις ότι θα έχεις απαλλαγεί από την ψαλίδα.
  6. cutting-hair-ipop.gr

Μην ξεχάσεις φυσικά να επαναλάβεις την ίδια διαδικασία σε όλες τις τούφες.

Πηγή: www.ipop.gr