Χιλιάδες κορίτσια κι αγόρια  έδωσαν το παρών στην κορυφαία συναυλιακή διοργάνωση του καλοκαιριού, στο μεγάλο beach party του Ρυθμός 949 ALL STAR CONCERT by ΚΡΙ ΚΡΙ την Τετάρτη 22 Ιουλίου!

Από νωρίς το απόγευμα ακροατές του Ρυθμού 949 αλλά και θαυμαστές των καλλιτεχνών κατέκλυσαν το SOUTH COAST (Α’ Πλαζ Βούλας) για να παρακολουθήσουν  περισσότερα από 23 αστέρια της ελληνικής μουσικής επί σκηνής στο πιο ανατρεπτικό live show του καλοκαιριού. Εκεί τους υποδέχτηκαν οι μουσικοί παραγωγοί του Ρυθμού 949 οι οποίοι αναμετέδιδαν το «ρυθμό» της διοργάνωσης.

Ελένη Φουρέιρα στα κόκκινα!

 

DEMY, GINNΟ, MEΛISSES, OTHERVIEW, PLAYMEN , REC, STAN, VEGAS, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ, ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ,

 

Μία (Κατερίνα Στικούδη) και να καίει!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΕΡΗΣ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ και φυσικά οι Onirama με special ΚΡΙ ΚΡΙ Αct, στο πλαίσιο του οποίου παρουσίασαν σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση το νέο τους Video Clip με τίτλο: «Oλα εσύ μου τα ‘μαθες».

Η γλυκιά Ντέμυ!

 

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία της εκρηκτικής Lariss που ερμήνευσε και το ραδιοφωνικό της hit DALE PAPI.

Όλοι οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέρασαν το δικό τους μήνυμα, ενισχύοντας έτσι αποφασιστικά το KΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ  καθώς μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για την υποστήριξη του πολύ σημαντικού έργου του.

Η πιο δροσερή νότα της καλοκαιρινής συναυλίας ήταν φυσικά τα απολαυστικά frozen yogurt της ΚΡΙ ΚΡΙ τα οποία απολαύσαμε όλοι!!!

Συντονιστείτε στο Ρυθμό 949 για να μάθετε όλα όσα συνέβησαν στη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού ή επισκεφθείτε το www.rythmosfm.gr και το www.krikri.gr.

 

Φωτογραφίες