Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωτότυπο 3ήμερο happening “Design Stories αφιερωμένο στη Μόδα και το Design, που είχε οικοδεσπότες το WeCreateHarmony.com, την PANSiK και το Qrator.

Από τις 9 έως 11 Ιουνίου, οι δεκάδες δημοφιλείς Έλληνες σχεδιαστές και brands που φιλοξενεί το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα έδωσαν δυναμικό παρών με τις δημιουργίες τους στις εγκαταστάσεις του γνωστού ομίλου σπουδών μόδας στο Σύνταγμα επί της οδού Βουλής 34, ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει διαλέξεις από καταξιωμένους Έλληνες δημιουργούς και επαγγελματίες του κλάδου, υπό την αιγίδα του Qrator, καθώς επίσης να περιηγηθεί στην έκθεση “PANSiK Designers Conceptual Exhibition.

Η 3ήμερη γιορτή της Μόδας και του Design ξεκίνησε επίσημα με ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην αυλή του ιστορικού νεοκλασικού κτιρίου της καταξιωμένης σχολής μόδας. Live DJ set από τον John-John, χορός, δροσερά κοκτέιλ από το TGI Friday’s, χορηγό της εκδήλωσης, και άλλες εκπλήξεις υποδέχτηκαν το ανήσυχο fashion crowd της πόλης και όχι μόνο, σε ένα event με αισιόδοξη διάθεση, θετική ενέργεια, και χαρούμενα vibes.

Τις δύο ημέρες που ακολούθησαν, οι διακεκριμένοι αλλά και οι ανερχόμενοι σχεδιαστές και brands που προωθεί το WeCreateHarmony.com, εξέθεσαν ζωντανά τις δημιουργίες τους, προσφέροντας τη δυνατότητα επιτόπου αγορών σε όσους επιθυμούσαν να ενημερώσουν την καλοκαιρινή τους γκαρνταρόμπα. Βάλια Γαβριήλ, Καλλιόπη Καρβούνη, Άννη Παπαδημητρίου, Δανάη Γιαννέλλη, Στεφανία Φραγκίστα, Kimalé, Park House, Greece Revisited ήταν μόνο μερικά από τα labels που οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει το WeCreateHarmony.com, υποστηρίζοντας κοινωφελείς σκοπούς που σχετίζονται με την ανεργία, 5% των εσόδων από τις πωλήσεις του τριημέρου διατέθηκαν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Σύμπλευση.

Τις ίδιες ημέρες, κατά τις απογευματινές ώρες, ηχηρά ονόματα που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους ο καθένας στο χώρο του, συμμετείχαν στο θεματικό κύκλο ανοιχτών διαλέξεων με τίτλο "The Creativity Backstage: ο ιδρυτής του Yatzer.com Κώστας Βογιατζής, ο φωτογράφος Κώστας Κουτάγιαρ, ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Καραμπατάκης,  ο Visual Designer Χάρης Τσέβης, η σχεδιάστρια και συνιδιοκτήτρια της “Sun of a Beach Μελίνα Πίσπα, η ιδρύτρια του Cooking to Share Αλεξάνδρα Στράτου, ο Nίκος Αθηναίος,  Creative Technology & Social Media Manager της Black Pencil-Publicis Group, αλλά και ο ιδρυτής του Qrator Νικόλας Ιωαννίδης με την ταλαντούχα ομάδα αυτής της καινοτόμου visual branding πλατφόρμας και κοινότητας networking για ανθρώπους που ασχολούνται με δημιουργικά επαγγέλματα.

Όλοι τους μοιράστηκαν με το κοινό πολύτιμες εμπειρίες, μυστικά και ιδιαίτερες στιγμές που στάθηκαν καθοριστικές στην πορεία τους, περνώντας ομόφωνα το αισιόδοξο μήνυμα ότι το ταξίδι της δημιουργικότητας, σε οποιαδήποτε ηλικία, αξίζει παρά τις προκλήσεις ή τα εμπόδια που θα συναντήσει κανείς. 

www.wecreateharmony.gr

www.pansik.gr

www.qrator.com

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες