Γιατί φέτος θα πάς camping…

 

Ελεύθερο ή οργανωμένο το camping απαιτεί ελαφρές αποσκευές και λιτή αμφίεση. Τα πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου είναι περισσότερο χρηστικά, όπως φακοί και μπαταρίες ή αφορούν την άνεση σου, όπως αιώρα ή ψάθες. 

Από όλα τα πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις στο backpack σου, αυτά είναι τα 5 πράγματα που θα κάνουν την ζωή μέσα στην φύση λίγο πιο υποφερτή σε γυναικείο επίπεδο.

 

1. Αδιάβροχη μάσκαρα

Είναι περιττό να πούμε πως είναι... περιττό να κουβαλήσεις καλλυντικά μαζί σου στο camping. ΑΛΛΑ μια αδιάβροχη μάρκαρα με διακριτικό αποτέλεσμα, θα τονίσει το πρόσωπο σου, χωρίς να καταλήξεις να μοιάζεις με ρακούν μετά από μερικές βουτιές και λίγο ιδρώτα.

2. Ενυδατική με αντηλιακό δείκτη

Η επαφή με τα «στοιχεία» της φύσης θα ξηράνει το δέρμα σου οπότε θα χρειαστείς την ενυδατική και αν προνοήσεις να έχει δείκτη προστασία από τον ήλιο θα κουβαλήσεις ένα προϊόν λιγότερο. Γενικά οτιδήποτε 2 σε 1 θα σε βολέψει.

3. Ξηρό σαμπουάν

Κανένα αγόρι δεν θα καταλάβει το πρόβλημα σου με το λούσιμο στο camping αλλά η αλήθεια είναι πως κανένα αγόρι δεν θα εκτιμήσει τα μαλλιά σου στην τέταρτη μέρα «αλουσιάς». Πάρε μαζί σου ξηρό σαμπουάν σε travel size και δεν θα χρειαστεί να θεωρήσεις τις τζίβες ως πιθανή λύση.

4. Στέκες

Οι στέκες για τα μαλλιά θα γίνουν οι καλύτερες σου φίλες. Νομίζεις ότι επέστρεψες στο δημοτικό αλλά σκέψου το λίγο. Δεν έχεις πιστολάκι, βούρτσες, ισιωτική ή προϊόντα για να τιθασεύσεις την ζούγκλα στο κεφάλι σου. Οι στέκες - και δη αυτές με τα δοντάκια - θα ελέγξουν τα μαλλιά σου και θα «χτενίσουν» το δύσκολο σημείο με τις φύτρες. 

5. Lip balm με αντηλιακό δείκτη

Πόσο ήλιο, αέρα και θαλασινό αλάτι πιστεύεις πως μπορούν να αντέξουν τα χείλη σου,πριν αρχίσουν να σκάνε και να ξεφλουδίζουν. Πάρε μαζί σου δύο lip balm... ένα με αντηλιακό δείκτη για την μέρα, και ένα με χρώμα για να αντικαταστήσεις το κραγιόν σου την νύχτα.