Δες εδώ 8 διαφορετικούς συνδυασμούς με βασικό κομμάτι το κολάν, το ρούχο που λατρεύουν όλα τα κορίτσια (αλλά και τα αγόρια -όχι να το φοράνε, να το βλέπουν)!

Με T-shirt και αθλητικά παπούτσια

Εάν προτιμάς να φορέσεις το κολάν σου με sneakers, προτίμησε ένα ελαφρώς κοντό, που φτάνει δηλαδή ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο. Συνδύασέ το με ένα απλό T-shirt και μια ζακέτα για ένα σούπερ άνετο και cool στιλ.

 
Κολάν με patterns
Τα κολάν με έντονα χρώματα και σχέδια είναι πολύ χαριτωμένα αλλά πιο δύσκολα να τα συνδυάσεις. Φρόντισε το υπόλοιπο σύνολο να μην είναι κραυγαλέο και περιόρισε τις χρωματικές επιλογές στα βασικά άσπρο, μαύρο ή μπεζ.
 
Με oversized κάπα ή πουλόβερ
Οι μάλλινες κάπες που είναι πολύ στη μόδα φέτος μπορεί να σε κάνουν να δείχνεις «βαριά» και να σου προσθέτουν κιλά. Ο ιδανικός συνδυασμός για να κάνεις το σύνολο πιο ελαφρύ είναι ένα κολάν!
 
Με μακριά μπλούζα
Οι μπλούζες που είναι αρκετά μακριές ώστε θα μπορούσα να «περάσουν» και σαν μίνι φορέματα, αλλά μόνο αν είχαν 5-6 εκατοστά παραπάνω, είναι φτιαγμένες για να φορεθούν με κολάν. Πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό κολιέ για να αναβαθμίσεις το σύνολο. 
 
Με 2-3 top, το ένα πάνω από το άλλο
Το layering, όταν δηλαδή φοράς το ένα ρούχο πάνω από το άλλο εξισορροπείται άψογα με ένα κολάν, γιατί κάνει το σύνολο να δείχνει πιο κομψό. 
 
Με T-shirt με στάμπα και tote bag
Ο κλασικός συνδυασμός κολάν-T-shirt με στάμπα και sneakers είναι ό,τι πρέπει για τις περιστάσεις που θέλεις να νιώθεις πραγματικά άνετα. Αναβάθμισέ τον με ένα φουλάρι, γυαλιά ηλίου και μια tote bag.
 
Για βράδυ
Ποιος είπε ότι το κολάν δεν ενδείκνυται για βραδινή έξοδο; Εάν προτιμήσεις τη δερμάτινη ή βινίλ εκδοχή του, με ψιλοτάκουνα πέδιλα μπορείς να το φορέσεις στις βραδινές εξόδους σου. Περιόρισε τα υπόλοιπα κομμάτια σε basic χρώματα, όπως άσπρο και μαύρο. Εναλλακτικά, μπορείς να φορέσεις και κολάν με παγιέτες. 
Με ανοιχτό πουκάμισο
Ένα πουκάμισο φορεμένο ανοιχτό, πάνω από ένα απλό μπλουζάκι και ένα ζευγάρι μπότες είναι οι καλύτεροι φίλοι των κολάν για φέτος. Πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό φουλάρι για περισσότερο χρώμα.