Δεν κουράστηκες πια να κρατάς βαρετές και μονότονες τσάντες; Μια εντυπωσιακή τσάντα είναι από τις καλύτερες επενδύσεις που θα μπορούσες να κάνεις σε τσάντες και αξεσουάρ, μιας και έχει τη μαγική ικανότητα να μεταμορφώνει ένα απλό ντύσιμο σε μια παρουσία που τραβάει όλα τα βλέμματα.

Με ένα total black look ή με ένα τζιν και ένα μπλουζάκι, η look-at-me τσάντα και πάλι μπορεί να κάνει τα μαγικά της. Το casual ντύσιμο σου γίνεται πιο rock και formal στο λεπτό, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Εξάλλου, σε εποχές που δεν έχεις πολλά χρήματα να ξοδέψεις για να ανανεώσεις την ντουλάπα σου, η ανανέωση στις τσάντες σου είναι μια πολύ σοφή επιλογή. Ανακατεύοντας απλά κομμάτια με ξεχωριστά, μπορείς να κάνεις θαύματα.

Μια fun-time novelty bag μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, να αναβαθμίσει το στιλ σου, να σε κάνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο γραφείο ή το λεωφορείο, το πάρτι ή την έξοδο για ποτό. Θέλεις να ξεχωρίσεις; Ε ξέρεις τον τρόπο!

Έντονα χρώματα, έξυπνα logo, ακόμη και κομμάτια από lego, διάφορα prints, μπρελόκ να κρέμονται, φουντάκια και μεταλλικές φιγούρες, σε σουέντ ή σε δέρμα, σε μορφή φακέλου ή satchel, οι Look-at-Me bags ήρθαν για να μείνουν όλη τη σεζόν και να δώσουν άλλον αέρα από δω και πέρα στα ντυσίματα μας. Πες αντίο στις μαύρες και καφέ τσάντες του χειμώνα!

Όσο για το κόστος, μπορεί να φαίνονται ακριβές - όπως συνήθως συμβαίνει σε κάτι τέτοια fashion trends - αλλά αν βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, βρεις φτηνά υλικά, μπορείς να θυσιάσεις μια από τις πολλές μαύρες σου τσάντες για να φτιάξεις τη δική σου Loot-at-Me bag. Μόνη σου ή με τις φίλες σου, με υλικά που μπορεί να έχεις ήδη στο σπίτι σου, με χρώματα και αξεσουάρ που σ' εκφράζουν, ήρθε ο καιρός να βγάλεις όλη σου την τέχνη σε μια τσάντα! Τί έχεις να χάσεις;

Ορίστε μερικές ιδέες ακόμη για να σε πείσω!

Φωτογραφίες